سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه طی روز گذشته، ۱۶ نفر دیگر به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده اند که با این تعداد، مجموع مبتلایان به این بیماری از ابتدای اپیدمی تاکنون به ۴۵۸ مورد رسیده است، گفت: با فوت یک نفر دیگر از بیماران، مجموع فوتی‌ها در استان به ۴۷ نفر رسید.

ابتلای ۱۶ نفر دیگر به کرونا در استان کرمانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مهدی شفیعی، مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های واگیردار و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان امروز در نشست خبری گفت: در ۲۴ ساعت گذشته از ۸۰ مورد نمونه ارسال شده برای آزمایشگاه، تست ۱۶ نفر،  ۹ زن و ۷ مرد، به بیماری کووید ۱۹ مثبت اعلام شده است که با این تعداد، مجموع موارد مثبت به این بیماری در استان از ابتدای اپیدمی به ۴۵۸ مورد رسیده است.

 او با بیان اینکه از موارد ابتلای  جدید ۱۴ نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان و ۲ نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم هستند، افزود: این افراد شامل ۷ مورد بستری، ۷ مورد اطرافیان بیمار، یک مورد سرپایی و  یک مورد پرسنل هستند. 

 شفیعی با بیان اینکه در روز گذشته ۹ مورد با حال عمومی خوب، ترخیص شده اند که با این تعداد، مجموع بهبود یافتگان به ۲۶۶ مورد رسیده است، افزود: تعداد افراد بستری در بیمارستان ها به علت ابتلا به کووید ۱۹ از ابتدا تاکنون ۳۴۲ نفر بوده که هم اکنون ۲۹ نفر در بیمارستان های استان کرمان هستند که از این تعداد، پنج  بیمار در آی‌سی‌یو بستری و ۲۱ نفر در نقاهتگاه‌های استان حضور دارند. 

او  با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته تست یک مورد از پرسنل مثبت شده است، گفت: در مجموع ۴۳ نفر از پرسنل به این بیماری مبتلا شده اند.

شفیعی بیان کرد: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته  یک نفر از شهرستان زرند به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست داده است که در مجموع از ابتدا تاکنون ۴۷ نفر در استان کرمان به دلیل ابتلا به  این بیماری جان خود را از دست داده اند.

 او تفکیک نمونه های مثبت براساس دانشگاه ها و دانشکده علوم پزشکی استان از ابتدا تاکنون را بدین شرح  بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمان: ۳۴۴مورد، دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان: ۴۹ مورد، دانشگاه علوم پزشکی جیرفت: ۲۴ مورد، دانشگاه علوم پزشکی بم: ۲۶ مورد، دانشکده علوم پزشکی سیرجان: ۱۵ مورد است. 

 سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه با راه‌اندازی آزمایشگاه دوم از هفته قبل، در حال تست از همه اطرافیان بیماران مبتلا به کرونا هستیم و حتی اگر علامت نداشته باشند، هم تست و ارزیابی می‌شوند، گفت: آزمایشگاه سوم در دانشکده پزشکی در حال آماده سازی است که با بهره بردن از آن در گام دوم برنامه ملی مقابله با کرونا، بتوانیم غربالگری زود هنگام را ارائه و قبل از بستری با کوچکترین علائم بالینی، بیماری را  تشخیص و قطع زنجیره انتقال را داشته باشیم و در صورت لزوم آزمایشگاه سوم هم می‌تواند خدمت‌رسانی انجام دهد.

او گفت: شهرستان‌های بم، رفسنجان و جیرفت و سیرجان در حال کنترل تایید نهایی برای راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص کرونا هستند که به زنجیره آزمایشگاهی استان اضافه شوند و جواب‌ها با سرعت بیشتری آماده شوند.

انتهای پیام/ م 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.