شاهین فتحی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اقدامات جمعیت هلال احمر تهران برای مقابله با بیماری کرونا اظهار کرد: پس از شیوع ویروس کرونا هلال احمر استان تهران در جلسه ستاد فرماندهی مقابله با کرونا حضور پیدا کرد و اقدامات خود را در راستای مصوبات این ستاد انجام داد.
وی افزود: جمعیت هلال احمر استان تهران برای مقابله با بیماری کرونا طرحهای مختلفی را انجام داد و در اولین قدم با استقرار ۲۱ پست در خروجی شهر تهران نسبت به تب سنجی و غربالگری کسانی که قصد خروج از شهر را داشتند اقدام کرد.
فتحی با اشاره به آمار غربالگری در خروجیهای شهر تهران گفت: غربالگری و تب سنجی پس از تعطیلات عید هم انجام شد و سرنشینان ۲ میلیون و ۹۰۰ خودرو تب سنجی شدند که از این میان ۳۹۰ نفر یا به اورژانس معرفی شدند یا از ادامه سفرشان جلوگیری به عمل آمد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران با اشاره به دیگر اقدامات این جمعیت برای مقابله با بیماری کرونا تصریح کرد: در حال حاضر ارتباط خوبی با خیریهها برای ورود به عرصه گندزدایی و سم زدایی در سطح شهر پیدا کردهایم و سم زدایی و گندزدایی در سطح شهر تهران و شهرستانهای اطراف به کمک این خیریه ها ادامه دارد.
وی درباره طرح هاتفان امید گفت: در شهرستانهای استان تهران خودروهای امدادی در سطح شهر اطلاع رسانیها را درباره بیماری کرونا را انجام میدهند و از مردم میخواهند که همچنان در خانه بمانند که این کار تحت عنوان طرح هاتفان امید شناخته میشود.
فتحی گفت: جمعیت هلال احمر استان تهران در حوزه آموزش درباره کرونا وارد عمل شده است و برنامههای خوبی درباره این بیماری و اقدامات لازمی که باید برای مقابله با آن انجام داد از طریق رسانه ملی پخش شد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران تصریح کرد: علاوه بر اقدامات انجام شده به کمک خیرین مناطق پرخطر مانند هرندی یا روستاها و حاشیههای شهر تهران شناسایی شدند و برای ۲۰ هزار نفر اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده تهیه شده است.
وی درباره اقداماتی که طی روزهای آینده توسط جمعیت هلال احمر استان تهران انجام میشود، گفت: طی روزهای آینده جمعیت هلال احمر استان تهران میان افرادی که دارای بیماری خاص هستند اقلام مورد نیاز بهداشتی را توزیع خواهد کرد.
فتحی با اشاره به هماهنگیها برای ضدعفونی کردن محیط زندانهای شهر تهران اظهار کرد: با هماهنگی که با مدیر کل زندانهای استان تهران داشتیم قرار بر این شد که جمعیت هلال احمر زندانهای تهران را پاکسازی کند که این کار انجام گرفت و البته روند پاکسازی زندانها هنوز ادامه دارد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران گفت: به تمام داوطلبانی که میخواهند در نقاهتگاهها به نیروهای خدمات پزشکی و پرستاران کمک کنند فراخوان دادهایم و هم اکنون تعدادی از آنها به بیمارستانها معرفی شدهاند و همچنین با توجه به نیاز بانک خون استان تهران از هزار داوطلب حدود ۴۰۰ واحد خون دریافت شد.
وی با اشاره به نقاهتگاههای استان تهران گفت: در شهر تهران نقاهتگاه وجود ندارد، اما اطراف شهر تهران یا خودمان نقاهتگاه زدهایم یا به نیروهای خدمات درمانی کمک کردهایم و هم اکنون جمعیت هلال احمر در دوازده نقاهتگاه مشارکت دارد.
انتهای پیام/