به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در گزارش زیر طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با پوره گوجه فرنگی را آموزش میدهیم.
مواد اصلی
گوجه فرنگی بدون پوست ۷ عدد
لوبیا سبز ۷۰۰ گرم
سیر ۵ حبه
فلفل سبز قلمی تند به مقدار لازم
هویج ۲ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
سیاه دانه ۱ قاشق چای خوری
سرکه ۱ پیمانه
طرز تهیه
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
۱ گوجه فرنگیها را به وسیله مخلوط کن به صورت پوره درآورید. سپس در صافی بریزید و آب گوجه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.
۲ در فاصلهای که مایه غلیظ میشود لوبیا سبز، فلفل و هویج را به اندازههایی یکدست خرد کنید و به همراه نمک و زردچوبه و سیاهدانه در شیشه مخصوص ترشی بریزید.
۳ روی مواد را با آب گوجه فرنگی و سرکه بپوشانید. درب ظرف را محکم ببندید.
۴ برای گرفتن پوست گوجه فرنگیها آنها را در شوک حرارت یک لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد قرار دهید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/