به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، علی اصغر جلا لی معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: ۱۱۳ میلیارد ریال منابع مالی در سال گذشته (۹۸) از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای کاشت، توسعه، مراقبت و نگهداری گونههای کشت شده در اراضی بیابانی استان سمنان اختصاص یافت.
او افزود: در همین راستا انواع گونههای مقاوم به خشکی و کمآبی از جمله تاغ، آتریپلکس و قرهداغ در راستای مقابله با بیابان زایی و گرد و غبار در اراضی بیابانی شهرستانهای شاهرود، دامغان، گرمسار، آرادان، سرخه، میامی و سمنان درسطح ۲۷۵۰ هکتار سال گذشته کاشته شده است.
جلالی اجرای طرح بوته کاری و کنترل رواناب در اراضی بیابانی استان سمنان را از برنامههای این اداره کل در سال جدید عنوان کرد.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان اضافه کرد: مطالعات لازم برای کشت گونههای مقاوم به خشکی و کم آبی در اراضی بیابانی شهرستانهای سمنان، گرمسار و شاهرود انجام شده و با اختصاص اعتبار، بوتهکاری در این اراضی آغاز میشود.
او ابراز داشت: در حال حاضر طبق برآورد، بیشترین کانونهای بحرانی فرسایش بادی با ۱۴۰ هزار هکتار وسعت در شهرستان شاهرود و کمترین آن با ۱۵ هزار هکتار وسعت در شهرستان گرمسار قرار دارد.
انتهای پیام / م