پژوهشگران دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به منظور مقابله با بیماری کرونا اقدام به تولید الکل طبی ۷۰ درصد کردند.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  این روز‌ها با شیوع بیماری کرونا و نیاز مبرم جامعه پزشکی و مردم به استفاده از مواد ضدعفونی الکلی، فعالیت مراکز دانشگاهی در جهت تولید الکل طبی و رفع نیاز جامعه امر مهم و ضروری می‌باشد؛ لذا دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به عنوان یکی از مراکز تحقیقاتی تاثیرگذار در سطح کشور تصمیم به تولید الکل کرد.

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با تشکیل یک تیم تحقیقاتی از دانشکده علوم پایه و مهندسی شیمی و تلاش شبانه‌روزی در یک مدت زمان بسیار کوتاه موفق به تولید الکل طبی با خلوص بالاتر از ۸۰ درصد طی فرایند تخمیر (از شکر و میوه جات دور ریختنی) و تقطیر گردید. با توجه به اینکه برای رفع و نابودی میکروب و ویروس، الکل با خلوص ۷۰ درصد مناسب می‌باشد بنابراین تهیه الکل با خلوص ۷۰ درصد صورت می‌گیرد و اولین محصول تولید شده توسط محققان دانشگاه به بیمارستان شهید بهشتی بابل تحویل داده شد.


بیشتر بخوانید: تولید دستگاه‌های فرابنفش پرتابل و ضدعفونی کننده خانگی


واثقی رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در بازدید از تلاش‌های تیم تحقیقاتی، عنوان کرد: اولویت پژوهشی دانشگاه در حال حاضر تولید الکل طبی است.

قریشی معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در این بازدید توضیح داد: رایزنی‌های لازم برای استفاده از برج تقطیر دانشگاه مازندران شده است تا با استفاده از برج تقطیر آن دانشگاه توان تولید الکل طبی افزایش یابد.

تیم تحقیقاتی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به رئیس و معاون پژوهشی دانشگاه نیز اعلام کردند که آمادگی ارائه دانش فنی تولید الکل طبی که به آن دست یافتند را به سایر مراکز تحقیقاتی دارند.

تیم تحقیقاتی تولید الکل طبی شامل آقایان افشین سروری از آزمایشگاه تحقیقاتی شیمی آلی و تجزیه و مصطفی رحیم نژاد از آزمایشگاه تحقیقاتی انرژی نو و تجدیدپذیر، دانشجویان کارشناسی ارشد مژگان عشریه، محمد محمودی و آریا عرب زاده و نیرو‌های دانشگاه مهدی بلوریان و سعید طراوت می‌باشد.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار