به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه کلاسهای درس مجازی برای همه دورهها و پایههای تحصیلی با همت مدیران مدارس در شبکه اجتماعی شاد تعریف شده است گفت: شروع فرآیند آموزش مدارس از ۱۶ فروردین از طریق این شبکه اجتماعی آغاز میشود.
او افزود: فعالیت شبکه شاد در بستر پیام رسانهای گپ، آیگپ، بله، سروش و روبیکا انجام خواهد شد و انتخاب این شبکه برای هر کلاس توسط مدیر مدرسه صورت گرفته است.
قائدامینی اضافه کرد: علاوه بر مدیران و معاونین مدرسه که در این کلاسهای مجازی حضور و بر فعالیتهای صورت گرفته نظارت دارند، مسئولین آموزش و پرورش در ردههای بالاتر نیز امکان دسترسی به کلاسها و نظارت بر آنها را دارند.
او ادامه داد: تهیه محتوا، حضور و غیاب دانش آموزان و نظارت بر فعالیت دانش آموزان همانند فضای حقیقی در این کلاسها توسط معلمان اجرا میگردد.
قائدامینی بیان کرد: برای دوره ابتدایی مدت زمان آموزش روزانه بر اساس پایه تحصیلی از ۶۰ تا ۱۵۰ دقیقه متغیر است و همانند فضای حقیقی زنگ استراحت نیز برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: طول مدت فعالیت آموزش مجازی در دوره متوسطه اول و دوم از شروع اولین کلاس تاپایان آخرین کلاس با احتساب زمان استراحت روزانه حداقل ۱۲۰ دقیقه و حداکثر ۱۶۵ دقیقه و به صورت مستمر خواهد بود.
قائد امینی اضافه کرد: این آموزشها بر اساس برنامه درسی مشخص صورت میگیرد و مدت زمان هر کلاس برای دوره ابتدایی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و برای دوره متوسطه اول و دوم ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
او افزود: استفاده از اینترنت برای شبکه شاد و پیام رسانهای مرتبط با این شبکه برای معلمان و دانش آموزان صرفاً برای این فعالیتهای آموزشی بدون هزینه و به صورت رایگان میباشد.
قائد امینی ادامه داد: برای دانش آموزان مناطق محروم که امکان استفاده از این شبکه را ندارند متناسب با میزان امکانات آنها نیز تدابیر لازم اندیشیده شده است.
او از اولیا دانش آموزان خواست در این زمینه نهایت همکاری را با مدیران مدارس و معلمان داشته باشند تا در پرتو این حمایت و همکاری، آموزش وپرورش دانش آموزان به بهترین نحو انجام شود.
انتهای پیام/ز