رئیس کمیته تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها گفت: در صورت عدم تعیین‌تکلیف ۲۰۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی سرگردان تمام حوزه‌های اقتصادی را دچار اختلال می‌کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، جبار کوچکی‌نژاد رئیس کمیته تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها با بیان اینکه برای حمایت از تولید و تحقق شعار سال باید منابع جدیدتری به حوزه تولید و اشتغال سوق پیدا کند اظهار داشت:۲۰۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی سرگردان در جامعه وجود دارد که در صورت عدم تعیین‌تکلیف آن تمام حوزه‌های اقتصادی کشور دچار اختلال می‌شوند.

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در پاسخ به این پرسش که درآمد‌های حاصل از این بخش چقدر می‌تواند به تولید کشور کمک کند، افزود: تکلیف منابع سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها روشن شده است و به غیر از مبالغی که برای بخش اشتغال در نظر گرفته شده از این محل نمی‌توان زیاد به حوزه تولید کشور کمک کرد.

کوچکی‌نژاد منابع سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها را چیزی بالغ بر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و با بیان اینکه تنها بخشی از این مبالغ باید به سمت تولید سوق داده شود تصریح کرد: قسمت عمده‌ای از درآمد‌های این سازمان قرار است صرف توانمندسازی جامعه شود که پشتیبانی از اقشار آسیب‌پذیر و ارائه بسته‌های حمایتی از جمله آن محسوب می‌شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تأکید بر اینکه چندین هزار میلیارد تومان از منابع سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها به حوزه اشتغال اختصاص پیدا کرده است، ابراز داشت: برای افزایش دادن منابعی که به سمت تولید باید سوق داده شود باید به سمت بخش‌خصوصی و تعیین‌تکلیف نقدینگی که در دست مردم است حرکت کنیم.

او نقدینگی سرگردان جامعه که در دستان مردم قرار دارد را همچون سیلی ویرانگر که بسیاری از پایه‌های اقتصادی جامعه و برنامه‌ریزی‌های این حوزه را دچار اختلال می‌کند تلقی کرد و گفت: اگر برای این نقدینگی فکری اساسی نشود یا باید منتظر تورم باشیم و یا شاهد نابسامانی که در بازار سکه، خودرو، مسکن و ارز اتفاق می‌افتد.

نماینده مردم رشت در مجلس برهم ریختن تعادل جامعه را از تبعات سنگین عدم برنامه‌ریزی و سرگردان بودن نقدینگی موجود در جامعه دانست و خاطرنشان کرد: امسال توسط مقام معظم رهبری به نام سال جهش تولید نامگذاری شده و لازم است دولت، مجلس و قوه قضائیه برای سوق دادن حجم عظیم نقدینگی‌ها به سمت تولید تدبیری اتخاذ کنند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۶ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
مجلس ترکیه سربازی رو از ۱۲ ماه به ۶ ماه کاهش داده ولی سربازی در ایران دو سال است و مجلس هیچ قدمی برای رفاه حال سربازان بر نمیداره اصلا این قشر مظلوم فراموش شده ستند!

دو سال سربازی که چی؟ سرباز میخواین استخدام کنید هم اشتغال زایی کردید هم به حق کسی اجهاف نکردید