به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وال استریت ژورنال، دولت فدرال آمریکا در راستای مبارزه با شیوع ویروس کرونا، دادههای مربوط به جابه جایی میلیونها آمریکایی را رصد میکند.
بر این اساس، دولت فدرال با همکاری مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها اطلاعات درباره جابه جایی میلیونها آمریکایی را جمع آوری و تحلیل میکند. این اطلاعات توسط کسانی که تبلیغات خود را در نرم افزارهای نصب شده در گوشیهای تلفن همراه ارائه میکنند در دسترس دولت آمریکا قرار گرفته است.
مقامات آمریکایی به شدت نگران افزایش تلفات و مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور هستند.
دکتر آنتونی فائوچی، مدیر "موسسه ملی بیماریهای عفونی و آلرژی" آمریکا در گفتوگو با سی ان ان تخمین زد ممکن است همه گیری کرونا جان بین ۱۰۰ هزار تا ۲۰۰ هزار نفر را در آمریکا بگیرد.
این مطلب در شرایطی بیان میشود که مقامات نیویورک، نیواورلئان و دیگر شهرهای بزرگ آمریکا هشدار داده اند تجهیزات پزشکیشان به زودی به اتمام خواهد رسید.
بر اساس اعلام پایگاه اینترنتی "مرکز کنترل و پیشگیری بیماری" (سی دی سی) در آمریکا، از سال ۲۰۱۰ آنفلوآنزا هر سال به مرگ ۱۲ هزار تا ۶۱ هزار نفر در این کشور منجر شده است. بنابر این گزارش، شیوع آنفلوآنزا در سالهای ۱۹۱۸-۱۹۱۹ جان ۶۷۵ هزار نفر را در آمریکا گرفت.
کمبود دستگاههای تنفس مصنوعی در چند شهر بزرگ آمریکا در شرایطی تشدید شده که شمار جان باختگان بر اثر ویروس کرونا در این کشور روز شنبه از دو هزار و ۱۰۰ تن گذشت، که بیش از دو برابر میزان دو روز قبل است.
آمریکا هم اکنون بیش از ۱۲۳ هزار مورد آلودگی به ویروس کرونا را به ثبت رسانده، که بیشترین تعداد در بین کشورهای جهان است. از زمانی که نخستین مورد آلودگی به ویروس کرونا اواخر ماه ژانویه در آمریکا تایید شد، دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور از یک سو مخاطرات این بیماری را کم دانسته و از سوی دیگر از آمریکاییها خواسته است اقداماتی برای کند کردن شیوع آن اتخاذ کنند.
انتهای پیام/