در گزارش زیر نحوه نگهداری طولانی مدت رب را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چند بار موفق شدید یه کنسرو رب گوجه رو تا ته استفاده کنید؟ اتفاقی که عموما برای همه می‌افتد اینست که چند بار به اندازه‌ یکی دو قاشق رب برای غذا‌های مختلف مصرف می‌کنیم و همین. بعد از چند روز میبینم کپک پشمالوی همیشگی روی رب ظاهر می‌شود، که مجبورمون می‌کند بقیه رب یا بخش زیادی از آن را دور بریزیم. واقعا حیف نیست؟

میخوایم بهتون یه راهکار برای جلوگیری از حروم شدن رب گوجه یاد بدیم که باهاش میتونید تا مدت زیادی رب رو قابل استفاده نگه دارید. یه راهکار همیشگی اینه که کنسرو رو همونطور که هست توی فریزر بذارید. دمای فریزر رب گوجه رو تا ماه‌ها براتون سالم نگه میداره، اما این کار استفاده از اون رو سخت میکنه، چون باید صبر کنید همه اش آب بشه تا بتونید یکی دو قاشق ازش استفاده کنید.

ایده بهتر برای نگهداری رب گوجه اینه که اون‌ها رو در مقدار‌های کوچک فریز کنید. برای این کار، یک سینی بردارید و روش کاغذ شیرینی پهن کنید. رب گوجه رو به مقدار یک قاشق غذاخوری روی تمام نقاط سینی بریزید. حالا سینی رو توی فریزر گذاشته و یه شب تا صبح صبر کنید تا یخ بزنه. وقتی همه‌ی تکه‌ها سفت شدن، اون‌ها رو جمع کنید و توی یه کیسه پلاستیکی زیپ دار بریزید. اینطوری، هر وقت که بخواید میتونید به اندازه یکی دو قاشق رب برای غذاتون استفاده کنید.

خوبی این روش اینه که اگه رب رو به اندازه‌های یک قاشق غذاخوری فریز کنید، خیلی راحت میتونید مقدار لازم برای درست کردن غذاتون رو از کیسه در بیارین، نه بیشتر و نه کمتر!


منبع:رنگی رنگی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.