با دستور تهیه پودینگ شکلاتی مرحله به مرحله با دسر شکلاتی خوشمزه‌ای آشنا می‌شوید که در عرض یک ربع ساعت و فقط با ۴ ماده ساده تهیه می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پودینگ‌ها جزو ساده‌ترین دسر‌ها به حساب می‌آیند و دستمان برای ترکیب انواع و اقسام مواد در آن باز است. کافی است هوس یک دسر جدید به سرمان بزند و دست به کار شویم؛ در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانیم یک پودینگ خوشمزه و جذاب درست کنیم.

مواد لازم

شیر:۳ لیوان
شکر:۵_۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت:۴قاشق غذاخوری
پودر کاکائو:۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

شکر، نشاسته و پودر کاکائو را داخل قابلمه مخلوط کنید، شیر را به مواد خشک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و کم کم غلیظ شود، نشانه غلیظ شدن مواد این است که احساس می‌کنید، قاشق سنگین شده و حرکت آن کند می‌شود، وقتی به غلظت دلخواهتان رسید شعله را خاموش کنید اجازه دهید مخلوط پودینگ خنک شود، برای جلوگیری از رویه بستن پودینگ تا زمان خنک شدن هر از چندی آن را هم بزنید.

درون ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار دهید. می‌توانید رویه پودینگ را با پودر نارگیل، انواع ترافل و ... تزئین کنید.

منبع: میزان

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۴ ۱۰ تير ۱۳۹۹
عالی