به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کلوچه آویشن یکی دیگر از کلوچههای خوشمزهای است که قول داده بودیم شما را با طرز تهیه آنها آشنا کنیم. این کلوچه خوشمزه در کشورهای دیگر هم پخته میشود. جالب است بدانید که در مراسم سال نوی میلادی و کریسمس آمریکاییها این کلوچه خوشمزه را تهیه و استفاده میکنند.
با توجه به اینکه این کلوچه دستور پخت سادهای دارد به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کرده و استفاده نمایید. از مواد اولیه به کار رفته در این شیرینی میتوان به آب لیمو ترش، پوست لیمو ترش رنده شده، آویشن تازه، کره آب شده و آرد اشاره کرد.
حتما دقت کنید که پیش از آماده کردن مواد اولیه فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا هنگام قرار دادن کلوچهها فر کاملا گرم باشد.
توجه داشته باشید که پیش از مخلوط کردن سایر مواد با کره باید آن را به تنهایی به مدت ۳۰ ثانیه با هم زن برقی به خوبی هم بزنید و سپس شکر را به آن بیافزاید.
وجود آبلیموترش، آویشن تازه و پوست لیموی رنده شده در این کلوچه باعث ایجاد طعم و عطر دلپذیری در آن میشود.
در این قسمت میخواهیم شما را با برخی از خواص آویشن نیز آشنا کنیم. آویشن گیاهی پرخاصیت است که غالبا برای درمان بیماریهای مختلف از آن استفاده میشود. علاوه بر آن آویشن برای سلامت پوست و مو هم بسیار مفید است.
هم چنین آویشن به درمان مشکلات تنفسی هم کمک میکند. به همین دلیل بیشتر در هنگام سرماخوردگی توصیه میشود که از آویشن استفاده کرد. این گیاه به دلیل دارا بودن خواص آنتی بیوتیک و آنتی سپتیک میتواند در رفع مشکلات تنفسی از جمله گلو درد و سرفه و برونشیت و حتی سر درد تاثیر گذار باشد. پس توصیه ما به شما این است که حتما از این گیاه مفید استفاده کنید.
مواد لازم
کره آب شده: یک دوم پیمانه
شکر: یک چهارم پیمانه
آویشن تازه: یک قاشق غذا خوری
رنده پوست لیمو: ۲ قاشق چای خوری
آب لیمو ترش: یک قاشق غذا خوری
آرد کامل: یک و یک چهارم پیمانه
پودر پسته: به مقدار لازم (در صورت دلخواه)
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا فر را با دمای گفته شده در نکات گرم کنید.
مرحله ۲
در یک کاسه متوسط، کره را با همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.
مرحله ۳
سپس شکر را اضافه کنید و مجدد آنها را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله ۴
آویشن، پوست رنده شده لیموترش و آبلیموترش را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۵
در این مرحله باید آرد را کم کم اضافه کنید.
مرحله ۶
تا جای ممکن با همزن برقی هم بزنید و پس از اینکه سفت شد، با قاشق چوبی به روند اضافه کردن و هم زدن آرد ادامه دهید.
مرحله ۷
آنقدر هم بزنید تا خمیر مورد نظر به وجد آید و نباید به دست بچسبد.
مرحله ۸
خمیر به دست آمده را روی سطح آردپاشی شده به خوبی ورز دهید. سپس آن را به چند بخش تقسیم کنید.
مرحله ۹
هر بخش را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل برش دهید و از داخل آن مربعهای ۴ سانتیمتری در بیاورید.
مرحله ۱۰
آنها را داخل سینی فر که از قبل چرب کردهاید بچینید و شکر سبز خوراکی و یا پودر پسته روی آنها بپاشید.
مرحله ۱۱
سینی را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.
مرحله ۱۲
کلوچه شما آماده است.
منبع: غذالند
انتهای پیام/