تقی خانی گفت: شکر را در آب حل کرده و خوب هم می زنیم تا دانه های شکر به صورت محلول درآید سپس روغن را حرارت داده و می گذاریم تا کمی سرد شود.
او افزود: آرد را با مقداری آب مخلوط می کنیم، بعد از کمی ورز دادن خمیر روغن داغ و اندکی سرد شده را به خمیر اضافه می کنیم و مجددا آن را ورز می دهیم و آب شکر را به آن اضافه می کنیم فقط باید دقت داشته باشیم که آب محلول زیاد نباشد.
تقی خانی در ادامه گفت: بعد از آن که تمام مواد را به خمیر اضافه کردیم، آنقدر خمیر را ورز می دهیم که به دست و ته ظرف نچسبد، حالا خمیر ظرف را به صورت تکه های بزرگ مکعبی شکل داخل سینی گذاشته و روی آن را به وسیله پارچه تمیز می پوشانیم و یکی دو ساعت به خمیر زمان داده تا حسابی ور بیاید یا به اصطلاح محلی پوش بزند