رفیعی پور گفت: طبق روال همه ساله طرح تشدید نظارت نوروزی بر فرآورده‌های خام دامی تا ۱۵ فروردین ادامه دارد.

علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین جزئیات طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی اظهار کرد: طبق روال همه ساله، طرح تشدید نظارت نوروزی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی از ۲۵ اسفند آغاز و تا ۱۵ فروردین ادامه دارد.

۲۶۰۰ ناظر بهداشتی بر فرآیند تولید نظارت می‌کنند

او افزود: امسال بیش از ۲۶۰۰ نفر ناظر بهداشتی در قالب دامپزشک و ناظر شرعی در حدود ۲ هزار اکیپ ثابت و سیار در سراسر کشور بر فرآیند تولید، حمل و عرضه فرآورده‌های خام دامی نظارت خواهند داشت.


بیشتر بخوانید: قاچاق دام بهانه‌ای برای گران فروشی؛ کمبودی در عرضه گوشت نداریم 


رفیعی پور ادامه داد: طی سال گذشته در بیش از ۳ میلیون بازدیدی که از مراکز توزیع، فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور و سردخانه‌های نگهداری صورت گرفت، حدود ۴ میلیون و ۵۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی همچون گوشت مرغ، گوشت قرمز، تخم مرغ، شیر و ماهی غیرقابل مصرف از چرخه مصرف حذف شدند.

او افزود: امسال بیش از ۲۶۰۰ نفر ناظر بهداشتی در قالب دامپزشک و ناظر شرعی در حدود ۲ هزار اکیپ ثابت و سیار در سراسر کشور بر فرآیند تولید، حمل و عرضه فرآورده‌های خام دامی نظارت خواهند داشت.

به گفته رفیعی پور، امسال با رعایت ضوابط بهداشتی و حفاظت فردی بازدید از فرآورده‌های خام دامی و مراکز بسته‌بندی صورت می‌گیرد.

ممنوعیت قطعه بندی کردن مرغ در فروشگاه‌ها

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پایان با اشاره به اینکه قطعه بندی کردن مرغ در فروشگاه ها ممنوع است، تصریح کرد: با توجه به گسترش ویروس کرونا، امسال برای اولین بار قطعه بندی کردن مرغ و فرآورده‌های خام دامی ممنوع است و تنها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ مرغ قطعه‌بندی عرضه می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار