مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: روزانه ۱۵ تن کنسرو تن ماهی در استان تولید و روانه بازار‌های داخلی و خارج از کشور می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان،حمیدرضا حسینی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان از افزایش شیفت کاری واحدهای تولید تن ماهی خبرداد و گفت: این واحد ها روزانه ۲۵ تن کنسرو تن ماهی تولی می کنند.

او کشورهای پاکستان، عراق و افغانستان را بزار فروش این کنسروها اعلام کرد و افزود: کنسورهای تن ماهی درداخل کشور ها توزیع می شود.
حسینی افزود: سال گذشته یک هزار و ۱۰۰ تن گوشت ماهی در استخرهای پرورش ماهی استان تولید شد و پیش‌بینی می‌شود امسال این میزان افزایش یابد.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان بیان کرد: این واحد تولید تن ماهی در استان سمنان با سرمایه‌گذاری اولیه ۱۵۰ میلیارد ریال راه‌اندازی شده است و برای ۸۵ نفر به صورت مستقیم و ۱۵۰ نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد کرده است.

انتهای پیام / م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.