به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سرتیپ دوم پزشک بهزاد موذنی رئیس اداره بهداشت امداد و درمان نیروی زمینی ارتش(نزاجا) صبح چهارشنبه در مراسم افتتاح مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاه دو هزار تختخوابی شهید دکتر هجرتی نزاجا اظهار کرد: هدف از تشکیل این مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاه این است که طول زمان بستری شدن بیمارانی که به علت کرونا در بیمارستان بستری بودند را، در صورت تکمیل ظرفیت بیمارستان ها، برای ادامه درمان به نقاهتگاه بیاوریم و در این نقاهتگاه دوره کمون را طی کنند و اگر خدای نکرده مجدداً مشکل پیدا کردند و با مشکلات تنفسی و تشدید بیماری مواجه شدند، بتوانیم در بیمارستانی که در اینجا طراحی کردیم، اقدامات درمانی را انجام دهیم.
او با اشاره به روند پذیرش بیماران در این بیمارستان گفت: در بدو ورود به بیمارستان، پس از پذیرش بیماران، آنها به بخش های مرتبط معرفی می شوند و متناسب با پرونده ای که تشکیل می دهند امکانات انفرادی از جمله روتختی و روبالشی، لباس بیمار دمپایی و وسایل شخصی در اختیار بیماران قرار میگیرد و در نهایت بیمار پس از شناختن پرستار و نیروی خدماتی خود در بخش بیتری میشود.
رئیس اداره بهداشت امداد و درمان نزاجا خاطرنشان کرد: در این مجتمع بیمارستانی محلی مشخص شده که در آن غذا به صورت گرم طبخ می شود و همکاران من در کنترل مواد غذایی و بهداشتی محل طبخ غذا را کنترل میکنند و پس از تایید غذا را به صورت گرم در اختیار بیماران قرار میگیرد.
امیر موذنی گفت: در این مجتمع بیمارستانی تمام امکانات بیمارستانی شامل icu، بخش بستری، اتاق عمل و خدمات دندانپزشکی و همچنین بهداشت روان و بهداشت محیط پیشبینی شده است. همچنین این امکان پیشبینی شده تا پزشکان مستقر در این مجتمع بیمارستانی برای مشاوره و راهنمایی با پزشکان متخصص در اقصی نقاط کشور ارتباط برقرار کنند.
او با بیان اینکه «این مجتمع نقاهتگاهی تا ۳۰۰۰ تخت قابل افزایش است»، افزود: بخش رادیولوژی و همچنین آزمایشگاه در مجتمع بیمارستانی شهید دکتر هجرتی نیروی زمینی ارتش پیشبینی شده است.
رئیس اداره بهداشت امداد و درمان نزاجا در پایان اظهار کرد: نیروهای انسانی نیروهای تخصصی پزشکی پرستاری متخصصین مختلف همه آماده شده اند و چیدمان لازم انجام شده است تا انشاءالله بتوانیم به نحو احسن در زمینه مقابله با ویروس کرونا انجام وظیفه کنیم.
فاصله بین تخت ها؟تهویه؟سر و صدا؟ جداسازی؟ نور بالای تخت ها؟رفت و امد بین تخت ها؟....این استاندارده الان؟