حیدر کاظمی فرماندار اندیکا در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: شهرستان اندیکا شهرستانی بسیارخوب وبکر در حوزه ظرفیتهای مختلف گردشگری، بوم گردی، صنایع دستی است هم چنین در بحث اقتصادی و زنبورداری، باغداری، دامپروری نیز مستعد سرمایه گذاری است.
او با اشارهای به اینکه اندیکا قریب ۵۵۰روستا داردافزود: اندیکا را شهرستانی مستعد میدانیم، هم چنین در کنار ویژگیهایی خوبی که دارد محدودیتهایی مانند پراکندگی، صعب العبور بودن، اجرای طرحهای عمرانی را با مشکل مواجه می کند و بحث گاز رسانی اندیکا بطور جدی پیگیری شده است که ان شاءالله در سال جاری افتتاح خواهد شدوهم چنین در حوزه مخابرات نیز مشکلات جدی وجود دارد ازجمله خط دهی نامناسب، پوشش نامناسب اینترنت که درحال پیگیری است.
کاظمی بیان داشت: یکی از اولویتهای ما جادههای ارتباطی شهرستان است وهم چنین ادامه داد: با توجه به اینکه اندیکا جز شهرهای کمتر توسعه یافته است ضمن تهیه سند توسعه شاخصهایی برای ارتقاء سطح توسعه این شهرستان در حال تدوین میباشد که تمامی سازمانها و ادارات کل استانی میبایست برنامه و اقدامات در بخشهای مختلف خود را تهیه و مطابق شاخصهای مربوطه اجرایی نمایند. کارگروهی نیز از سوی استاندار محترم برای پیگیری این موضوع تشکیل شده است، تا اندیکا نیز همتراز با سایر شهرستانها ارتقا یابد.
فرماندار اندیکا ادامه داد: در بخش ارزش افزوده نیزبیش از ۱۰۰ پروژه در روستاها و حوزه عشایر اجرا شده یا درحال اجرا هستند و همین طور احداث پل دره شیران و چند پروژه دیگر نیز نهایی شده است .
این مقام مسئول گفت: توانستیم مجوز روان آب هارا در حوزه کشاورزی و بندهای کشاورزی را در حوزه آبخیزداری اخذ کنیم که در سال آینده در این مورد کارهایی انجام می شود.
او در خصوص برق رسانی به روستاها تفاهم نامهای را اخذ کردیم که ۳۰ روستا در اندیکا برق رسانی شود وی در بحث سرمایه گزاری و جذب سرمایه گزار وتسهیلات ادامه داد: این موضوع از بخشهای مختلف پیگیری می شود و در بحث شهرک صنعتی نیز دو واحد مجوز اخذ کردند که یکی در حوزه بانوان ودیگری در حوزه جوانان است ودر سال جدید کارگاه ها افتتاح خواهد شد در حوزه اجتماعی یکی از مهمترین مسائل، مشکلاتی در حوزه آموزش وپرورش بود که طی نشستی مخصوص اندیکا در استان با حضور مسئولین مربوطه و سازمان نوسازی مدارس برگزار شد مقرر گردید مدارس توجه ویژه شهرستان بازسازی شوند و مدارس چادری عشایر به کانکس یا سازههای سبک مجهز شوند و در حوزه شهری نیز هیچگونه مدارس کانکسی وجود نداشته باشد .
انتهای پیام/م