محمدرضا حاجی حیدری، متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فواید شربت زعفران گفت: زعفران یکی از گیاهان دارویی با طبع گرم و خشک بوده و ایران هم یکی از مهمترین کشورهای تولید کننده عمده آن است.
او افزود: زعفران همراه با غذا و یا همراه بعضی از داروهای گیاهی برای درمان مورد استفاده قرار میگیرد.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: زعفران شادی آور بوده و حافظه را تقویت میکند؛ همچنین باعث روشنی و خوش رنگی پوست میشود.
حاجی حیدری ادامه داد: زعفران همراه عسل خاصیت سنگ شکن داشته و باعث پاکسازی سیستم ادراری (کلیه و مثانه) میشود.
بیشتر بخوانید: مصرف دخانیات چه تاثیری بر افزایش خطر ابتلا به کرونا دارد؟
این متخصص طب سنتی افزود: مصرف زعفران همراه گلاب و شکر زایمان را تسهیل میکند، ولی مصرف زیاد آن در دوران بارداری توصیه نمیشود. همچنین زعفران باعث کاهش اشتها میشود و قوای جنسی را افزایش و تقویت میکند.
حاجی حیدری ادامه داد: زعفران ادرار آور بوده ولی باعث سفتی شکم میشود. البته سیستم تنفسی را تقویت و برای تنگی نفس و مشکلات تنفسی مفید است. مصرف زعفران و دم نوش آن به هضم غذا کمک میکند.
این متخصص طب سنتی گفت: مصرف زعفران در گرم مزاجان و افرادی که آلرژی فصلی و سردرد دارند ممکن است باعث افزایش حرارت و تشدید بیماری شود. در زنان باردار بایستی با احتیاط و خیلی کم مصرف کنند.
حاجی حیدری بیان کرد: زعفران برای گرفتگیهای عروقی و مجاری کبدی و کبد چرب هم مفید است و استفاده از آن در پخت غذا باعث سهولت در هضم و جذب بهتر آن در سیستم گوارش میشود. این طلای سرخ باعث نشاط شده و غم و افسردگی را برطرف خواهد کرد.
بیشتر بخوانید: شربت گیاهی که هنگام روزهداری گوارشتان را تنظیم میکند
او تاکید کرد: زیاده روی در استفاده از گیاهان دارویی مانند زعفران و دارچین به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
انتهای پیام/