به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان خرمایی یکی از سوغاتیهای خوشمزه استانهای غرب کشور است و معمولاً برای هر سلیقهای خوشمزه هستند.
آرد سفید= نیم کیلو
کرهی گیاهی= ۲۵۰ گرم
ماست = ۲۵۰ گرم
نمک = یک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر = یک قاشق مرباخوری
خرما بدون هسته = نیم کیلو
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد= از هر کدام دو قاشق غذاخوری
دارچین = یک قاشق چای خوری
زعفران آب شده= یک قاشق مرباخوری
خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید.کره را کمی روی حرارت آب کنید.ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کرهی آب شده مخلوط کنید.آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.خمیر را خوب ورز دهید.
خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال (جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت ۲-۵/۱ ساعت قرار دهید.
بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.شیرینیها را میتوانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید.شیرینیها را در سینی فر چیده و به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه، در درجه حرارت ۳۴۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد در طبقهی وسط فر قرار دهید.
منبع: مجله آلامتو
انتهای پیام/