در گزارش زیر طرز تهیه کیک فنجانی بدون تخم مرغ را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر دنبال یک دستور ساده برای درست کردن کیک فنجانی هستید این دستور کیک بدون تخم مرغ را امتحان کنید. این کیک برای کسانی که به تخم مرغ حساسیت دارند عالی است.

مواد مورد نیاز:

¼ پیمانه آرد
۲ و ½ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۲ و ½ قاشق غذاخوری شکر
۱/۸ قاشق چای خوری نمک
¼ پیمانه شیر
۲ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات

طرز تهیه:

آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودرشکر و نمک را داخل ظرف کوچکی با هم مخلوط کنید و هم بزنید.

سپس شیر و روغن را اضافه کنید.

بعد از این که تمام مواد را اضافه کردید خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود.

برای پختن کیک یک عدد لیوان بزرگ در نظر بگیرید تا بعد از پف کردن از لیوان بیرون نزند.

داخل لیوان را اسپری روغنی بزنید تا کیک به لیوان نچسبد.

سپس مواد را داخل لیوان بریزید. به اندازه‌ای بریزید که مواد با لبه لیوان فاصله داشته باشد تا بعد از پف کردن از لیوان بیرون نزند.

می‌توانید به دلخواه مقداری چیپس شکلاتی، گردو یا میوه روی مواد بریزید که هنگام پخت داخل مواد جذب می‌شوند.

لیوان را داخل یک بشقاب قرار داده و بعد داخل مایکروفر قرار دهید. استفاده از بشقاب برای تمیز ماندن فر است.

کیک را به مدت ۷۰ ثانیه روی حرارت بالا در مایکروفر قرار دهید. هنگام پخت حواستان به کیک باشد.

سپس کیک را از مایکروفر بیرون بیاورید.

قبل از خوردن کیک اجازه دهید به مدت ۱ دقیقه سرد شود.

منبع: بدونیم

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.