باقرجوان گفت: مابه‌التفاوت سوخت خودرو‌های سواری و بین شهری به ازای هر لیتر ۱۵۰۰ تومان ظرف امروز و فردا واریز می‌شود.

داریوش باقرجوان مدیرکل دفتر مسافری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه ناوگان سواری بین شهری با پلاک "ع" در ابتدای هر ماه سهمیه ۴۰۰ لیتر بنزین خود را دریافت می‌کنند، گفت: در صورتی که پیمایش آن‌ها بیش از این سهمیه باشد و بر اساس کیلومتر و صورت وضعیتی که دارند به ازای هر یک لیتر هزار و ۵۰۰ تومان دریافت می‌کنند.

او گفت: رانندگان این ناوگان در صورتی که بیش از ۴۰۰ لیتر پیمایش داشته باشند، به ازای یک لیتر هزار و ۵۰۰ تومان سهمیه و یارانه خود را دریافت می‌کنند و این سهمیه در کارت بانکی آن‌ها که رمز آن چهار رقم پایانی شماره ملی‌شان است، واریز می‌شود.

باقرجوان گفت: رانندگان می‌توانند این اعتبار و سهمیه خود را در هر کارت شتابی که دارند و رمز کارت بانکی آن‌ها چهار رقم پایانه شماره ملی‌شان است را دریافت کنند و از آن در هنگام سوخت‌گیری استفاده کنند.

مدیرکل دفتر مسافری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به اینکه رانندگان برای مصرف ۴۰۰ لیتر سهمیه‌شان یک ماه فرصت دارند، گفت: در صورتی که بیش از این ۴۰۰ لیتر پیمایش داشته باشند، می‌توانند از این یارانه و یا اعتبار استفاده کنند.

او توضیح داد: رانندگان سواری و بین‌شهری هرکدام محدودیت ظرفیت برای جابه‌جایی مسافران دارند و بعید است در هر ماه بیش از ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ لیتر بنزین مصرف کنند.

باقرجوان تأکید کرد: سهمیه ۴۰۰ لیتر ابتدای هر ماه در کارت رانندگان شارژ می‌شود و در صورتی که از این سهمیه استفاده نکنند، سوخت می‌شود و در ماه بعد مجدداً ۴۰۰ لیتر دیگر به کارت آن‌ها واریز می‌شود.

او اظهار کرد: در یک بازه زمانی اعلام شده که سهمیه خودرو‌های سواری بین‌شهری واریز نشده و این موضوع از سوی شرکت پالایش و پخش تکذیب شده بود، اما باید گفت که سهمیه خودرو‌های سواری از ماه‌های گذشته ابتدای هر ماه واریز می‌شود و مابه‌التفاوت سهمیه سوخت این سواری‌ها هم ظرف امروز یا فردا به کارت بانکی آن‌ها واریز می‌شود.

مدیرکل دفتر مسافری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به اینکه خودرو‌های سواری بین‌شهری در مسیر‌های بین شهر‌های کوچک تا استان‌ها در مقایسه با سایر ناوگان‌های حمل‌ونقل مسافری میزان کاهش مسافران‌شان کمتر بوده است، گفت: در برخی از شهر‌ها تردد مسافران به صفر رسیده، اما در برخی از استان‌ها مسافر از طریق این ناوگان‌های سواری جابه‌جا می‌شود.

او یادآور شد: به طور مثال پایانه‌های مرزی هم‌اکنون به صورت کامل تعطیل شده و تردد ناوگان‌های سواری عمومی از شهر‌های مرزی به استان‌ها وجود ندارد بنابراین به طور متوسط در مسافت‌های کوتاه میزان جابه‌جایی‌های مسافر به ۱۵ درصد کاهش یافته است.

باقرجوان تأکید کرد: ضدعفونی در تمامی ناوگان‌های مسافری و پایانه‌ها به صورت مرتب انجام می‌شود و تمامی خودرو‌های سواری در این ایام با وجود آنکه میزان جابه‌جایی مسافران‌شان کاهش یافته، اما به صورت مرتب تمامی پایانه‌ها و خودروهای آن‌ها به صورت کامل ضدعفونی می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
طیبی
۲۱:۴۴ ۲۸ اسفند ۱۳۹۸
یک لطف بنمایید چراسهمیه بنزین به این تاکسیهای موقت یا مسافربرهای شخصی بنمایید
Iran (Islamic Republic of)
راننده آژانس
۱۹:۰۷ ۲۸ اسفند ۱۳۹۸
مابالتفاوت اسفند ماه ما به حساب ریخته نشد. در ضمن فقط یک ماه حق ما پرداخت شد. یک سرویس مدرسه تو شهر ما روزانه شاید پنج کیلومتر مسیرش باشه. در حالی که ما رانندگان آژانس روزانه بیش از فتاد تا هشتاد کیلومتر پیمایش داریم اونم تو شهر با اصطهلاک سوخت بالا. لی انگار سهمیه سوخت اونها بیش از چند برابر ما هست. در حالی که سهم عمده جابجایی مسافر در شهر ما بر عهده آژانسها هست. لطفا این موارد به طور جدی پیگیری شود.
آخرین اخبار