به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، ویروس کرونا با نام علمی (کووید-۱۹) که اواخر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع یافت تاکنون ۱۹۸ هزار و ۵۱۷ نفر را در کل جهان مبتلا کرده است. از این تعداد، ۸۲ هزار و ۷۶۳ نفر بهبود یافته و ۷ هزار و ۹۸۸ نفر نیز جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست دادهاند.
بیشتر کشورها علیالخصوص کشورهای اروپایی در پی شیوع گسترده ویروس کرونا، شرایط اضطراری اعلام کردهاند. در میان کشورهای اروپایی، ایتالیا بیشترین آمار مبتلایان و جانباختگان را دارد.
آخرین اخبار درباره شیوع ویروس کرونا در کشورهای مختلف جهان را در زیر مشاهده کنید:
دانشگاه «جانز هاپکینز» شامگاه چهارشنبه اعلام کرد که طی یک ساعت ۳۰۰ نفر درآمریکا به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
در همین حال رسانهها به نقل از وزارت بهداشت آمریکا گزارش دادند که شیوع ویروس کرونا به مدت ۱۸ ماه ادامه خواهد داشت و این کشور با مشکلاتی جدی مواجه میشود.
شمار قربانیان ویروس کرونا در فرانسه به ۲۶۴ نفر افزایش یافت. با ابتلای ۱۰۰۰ نفر دیگر به این ویروس طی شبانهروز گذشته شمار مبتلایان نیز به ۹۱۳۴ نفر افزایش یافت.
بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس پس از چندین هفته مقاومت در برابر خواست معترضان اعلام کرد مدارس این کشور به منظور پیشگیری از شیوع هر چه بیشتر ویروس کرونا از روز جمعه تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود.
میزان مجموع مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در ایتالیا با افزایش ۱۹ درصدی در شبانه روز گذشته به ۲ هزار و ۹۷۸ نفر رسید.
در ۲۴ ساعت گذشته ۴۷۵ نفر در ایتالیا بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.
با شناسایی ۳۴۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا در هلند تعداد مبتلایان به این ویروس ۲۰۵۱ و تعداد فوت شدگان ۵۸ نفراعلام شد.
اولین مورد مرگ ناشی از کرونا در کوبا تائید شد.
ممنوعیت تجمع بیش از ۱۰ نفر از فردا در یونان اجرا میشود.
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه اعلام کرد که تعداد موارد قطعی مبتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته است. تعداد مبتلایان اکنون به ۴۲۷ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت عراق اعلام کرد که شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور به ۱۲ نفر و مبتلایان به ۱۶۴ نفر افزایش یافته است.
وزارت بهداشت انگلیس اعلام کرد با جان باختن ۳۲ نفر دیگر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا طی شبانهروز گذشته، شمار قربانیان کرونا در این کشور به ۱۰۴ نفر رسید.
امارات خبر از وضع قانونی داد که بر اساس آن هر مسافر خارجی باید ۱۴ روز پس از ورود به امارات در قرنطینه خانگی قرار بگیرد.
پنتاگون از ابتلای ۱۳ نفر دیگر به ویروس کرونا در میان نظامیان آمریکایی و افزایش مبتلایان به ۴۹ نفر خبر داد.
بر اساس آخرین آمار تا ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه به وقت محلی، ۱۱ هزار و ۳۰۲ نفر در آلمان به بیماری کووید ۱۹ گرفتار شده اند.
شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در سوئیس به ۳۰۲۸ نفر و شمار جان باختگان به ۲۱ نفر افزایش یافت.
سازمان یونسکو اعلام کرد به دنبال شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان بیش از ۸۵۰ میلیون دانشآموز و دانشجو از تحصیل محروم شدهاند.
مقامات بهداشت فرانسه اعلام کردند ظرفیت بیمارستان های استان راین این کشور به منظور پذیرش مبتلایان به کرونا کاملا پر شده است.
در پی همه گیری ویروس کرونا، دفاتر مهاجرت در آمریکا به طور موقت تعطیل شدند.
رسانههای دولتی چین اعلام کردند همه کسانی که از خارج از استان هوبئی وارد این استان میشوند، خواه مشکوک به کرونا باشند یا خیر، به مدت ۱۴ روز در قرنطینه مرکزی که برای این منظور تدارک دیده شده است، نگهداری خواهند شد.
با ثبت یک مورد فوت دیگر بر اثر کرونا در الجزایر، شمار قربانیان این بیماری در این کشور به ۶ نفر و شمار مبتلایان به ۷۲ نفر رسید.
شمار قربانیان کرونا در اسپانیا به ۵۵۸ نفر رسید و ۱۳۷۱۶ نفر در این کشور تاکنون به این بیماری مبتلا شده اند. همچنین تنها در یک روز ۲۰۰۰ مورد جدید از ابتلا به کرونا در این کشور گزارش شده است.
مقامات هند اعلام کردند ۲۷۶ هندی در خارج از کشور به ویروس کووید-۱۹ مبتلا شده اند.
با ثبت ۵۵ مورد جدید ابتلا به کرونا در اندونزی شمار مبتلایان به این بیماری به ۲۲۷ نفر رسید.
شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در بلژیک به ۱۴ نفر رسید.
۱۳ مورد جدید ابتلا به کرونا در لبنان ثبت شد و تعداد مبتلایان به این ویروس در لبنان به ۱۴۰ نفر رسید. شمار جان باختگان نیز با یک مورد افزایش به ۱۴ نفر رسیده ست.
مقامات بهداشتی دانمارک از ابتلای ۶۷ نفر دیگر به کرونا در این کشور خبر دادند و اعلام کردند تعداد مبتلایان به کرونا در دانمارک به ۱۰۴۴ نفر رسیده است.
الجزیره اعلام کرد نرخ پایین آزمایش کرونا در هند یعنی اکثر مبتلایان شناسایی نشدهاند.
ویروس کرونا جان افراد زیادی را در سراسر آمریکا از سواحل شرقی تا سواحل غربی این کشور گرفته است و کارشناسان انتظار دارند این رقم به سرعت افزایش یابد. با تایید نخستین مورد ابتلا به کرونا در ایالت ویرجینا، ابتلا به این ویروس در همه ۵۰ ایالت آمریکا تایید شد و شمار قربانیان از ۱۰۰ نفر گذشت. کرونا اکنون در همه ایالتهای آمریکا شیوع پیدا کرده است.
مقامات بهداشتی برزیل از اولین مورد مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ در کشورشان خبر دادهاند که یک مرد ۶۲ ساله اهل سائوپائولو بوده است.
کشورهای سوئیس، ارمنستان، مولداوی، قزاقستان و همچنین دو منطقه از اوکراین برای مقابله با شیوع ویروس کرونا حالت اضطراری اعلام کردهاند. مسئولان دو شهر بزرگ ریو دو ژانیرو و سائوپائولو برزیل نیز تدابیر مشابهی به اجرا گذاشتهاند.
شیوع ویروس کرونا باعث شده است شهرداری لندن از ارائه خدمات حمل و نقل عمومی در این شهر بکاهد و دولت انگلیس نیز دهها پرواز را لغو کند و شرکتهای هواپیمایی در انگلیس نیز هشدار دادند اگر دولت از آنها حمایت مالی نکند تا اوایل ماه مه آینده ورشکست خواهند شد.
نخستوزیر استرالیا به اتباع این کشور دستور داد به علت شیوع کرونا از استرالیا خارج نشوند.
گامبیا در شرق آفریقا از شناسایی نخستین مورد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
پخش شبکه تلویزیونی سی ان ان فیلیپین به دلیل مشاهده موردی از ابتلا به ویروس کرونا در ساختمانی که این شبکه در آن واقع شده دستکم به مدت ۲۴ ساعت قطع میشود.
در این مدت لوگوی قرمز رنگی روی صفحه برنامههای بخش محلی شبکه تلویزیونی سی ان ان مشاهده میشود.
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی از افزایش شمار اسرائیلیهای مبتلا به ویروس کرونا به ۳۹۵ نفر خبر داد.
این وزارتخانه در بیانیهای اعلام کرد که حال ۵ نفر از این افراد وخیم است و ۱۱ نفر هم بهبود یافته و ترخیص شدهاند.
شرکت هواپیمایی یونایتد ایرلانیز از کاهش ۶۰ درصدی برنامه پروازی خود برای ماه آوریل به دلیل کاهش تقاضای ناشی از شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان خبر داد.
یونایتد ایرلاینز اعلام کرد این تصمیم شامل کاهش ۴۲ درصدی ارتباطات هوایی این شرکت در آمریکا و کانادا و کاهش ۸۵ درصدی پروازهای بینالمللی این شرکت است.
شرکتهای هواپیمایی بزرگ دیگر آمریکا هم در این ماه تصمیمات مشابهی اتخاذ کردند. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هم سفر از کشورهای اروپایی به آمریکا را ممنوع کرده است.
بر اساس اطلاعات کمیته دولتی بهداشت چین، در استان هوبئی، کانون شیوع کرونا، در حال حاضر هیچ مورد بیماری مشکوک به کووید-۱۹ وجود ندارد که این نشانی از مهار این ویروس در این استان است.
تاکنون ۸۰ هزار و ۸۹۴ تن در چین به کرونا مبتلا شدهاند که ۶۹ هزار و ۶۱۴ نفر بهبود یافتهاند.
در ایتالیا تاکنون ۳۱ هزار و ۵۰۶ نفر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند؛ ۲ هزار و ۹۴۱ نفر نیز بهبودی کامل یافتهاند و ۲ هزار و ۵۰۳ نفر جان باختند.
شمار مبتلایان به کرونا در اسپانیا به ۱۱۸۲۶، آلمان ۹۳۶۷، فرانسه ۷۷۳۰، سوئیس ۲۷۴۲، انگلیس ۱۹۵۰، هلند ۱۷۰۵، نروژ ۱۴۷۱، اتریش ۱۳۳۲، بلژیک ۱۲۴۳ و در سوئد به ۱۱۹۶ نفر رسید.
در دانمارک ۹۷۷، استرالیا ۴۵۲، کانادا ۵۹۸، پرتغال ۴۴۸، جمهوری چک ۴۳۴، یونان ۳۸۷، برزیل ۳۴۶، لهستان ۲۳۸، روسیه ۱۱۴ و در ترکیه ۹۸ نفر به این بیماری مبتلا شدهاند.
شمار مبتلایان به این بیماری در کره جنوبی به ۸۴۱۳، ژاپن ۸۸۲، مالزی ۶۷۳، سنگاپور ۲۶۶، پاکستان ۲۴۷، فیلیپین ۱۸۷، تایلند ۱۷۷، هنگکنگ ۱۶۸ و در هند به ۱۴۳ نفر رسید.
در قطر ۴۴۲، بحرین ۲۴۱، مصر ۱۹۶، عربستان ۱۷۱، عراق ۱۵۴، کویت ۱۳۰، لبنان ۱۲۴، امارات ۱۱۳، الجزایر ۶۱ و در عمان ۳۳ تن به کرونا مبتلا شدهاند.
در آمریکا تاکنون ۶۵۰۹ نفر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و ۱۱۵ تن نیز جان باختهاند.
مقامات کره جنوبی با اشاره به کاهش روند ابتلا به ویروس کرونا در این کشور، شمار مبتلایان در روز چهارشنبه را ۹۳ مورد اعلام کردند. شمار قربانیان این ویروس در روز چهارشنبه نیز ۳ تن بوده است که مجموع قربانیان را به ۸۴ مورد افزایش داده است.
تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در شهر نیویورک به ۹۲۳ مورد افزایش یافت.
وزارت حفاظت از سلامت قزاقستان اعلام کرد ۳۳ شهروند قزاقستانی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. از این تعداد ۱۵ نفر در شهر آلماتی و ۱۸ نفر در شهر نورسلطان (آستانه) هستند.
وزیر بهداشت قرقیزستان اعلام کرد سه مورد ابتلای شهروندان این کشور به ویروس کرونا برای نخستین بار ثبت شده است. این افراد از عربستان به قرقیزستان بازگشتهاند.
انتهای پیام/