دانشمندان استرالیایی با تحقیقاتی که روی بیماران کووید ۱۹ انجام دادند، دریافتند که مراحل بهبودی ویروس کرونا مانند آنفلوآنزاست.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  تیمی از دانشمندان استرالیایی توانستند چگونگی مبارزه سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس کرونا را تشخیص دهند. در تحقیقاتی که این تیم در این باره انجام داده است مراحل بهبودی افراد در کووید ۱۹ نیز همانند آنفلوآنزا گزارش شده است. 

به گفته متخصصان تعیین اینکه سلول‌های ایمنی در چه مرحله‌ای ظاهر می‌شود، می‌تواند در ایجاد واکسن کمک کند.

پروفسور کاترین کدزیسکا یکی از محققان این پروژه معتقد است این می‌تواند یک کشف مهم باشد، زیرا اولین بار است که درک می‌کنیم سیستم ایمنی بدن ما چگونه با کروناویروس جدید مبارزه می‌کند.

در حال حاضر بیش از ۱۶۰ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا و حدود ۶۵۰۰ فوتی ناشی از این ویروس در جهان تایید شده است. بسیاری از مبتلایان هم بهبود یافته‌اند و این یعنی سیستم ایمنی بدن می‌تواند با موفقیت با ویروس کرونا مبارزه کند.

این تحقیق برای اولین بار چهار نوع سلول ایمنی را برای مبارزه با Covid-۱۹ ارائه داد. آن‌ها با ردیابی بیمارانی که دارای ویروس خفیف تا متوسط بودند و هیچگونه بیماری زمینه‌ای نداشتند توانستند به این نتیجه مهم دست یابند. در میان مبتلایان یک زن ۴۷ ساله چینی اهل ووهان بود که پس از مشاهده علائم به بیمارستان استرالیا مراجعه کرده بود که طی ۱۴ روز بهبود یافت؛ متخصصان استرالیایی کل وسعت پاسخ ایمنی را در این بیمار مورد بررسی قرار دادند.


بیشتر بخوانید: بدرقه بیمار کرونایی بهبودیافته توسط کادر درمان+ فیلم


بر اساس یافته‌های این تیم تحقیقاتی، سه روز قبل از شروع بهبود این بیمار چینی، سلول‌های خاصی در جریان خون او مشاهده شد، این‌ها همان سلول‌هایی هستند که در بیماران مبتلا به آنفلوآنزا در همین زمان قبل از بهبود ظاهر می‌شوند. بیش از ده‌ها دانشمند به مدت چهار هفته به طور شبانه روزی کار کردند تا بتوانند این تحلیل را انجام دهند.
پروفسور بروس تامپسون، معاون علوم بهداشتی دانشگاه فناوری سوینبورن درباره اینکه چگونه شناسایی زمان شروع سلول‌های ایمنی بدن می‌تواند به پیش بینی مسیر ویروس کمک کند، اظهار کرد: وقتی می‌دانید چه هنگام پاسخ‌های مختلفی رخ می‌دهد، می‌توانید پیش بینی کنید که کجا در حال بهبود بیماری هستید.

ویروس کرونا

طبق اظهارات وزیر بهداشت استرالیا، این یافته همچنین می‌تواند به پیگیری سریع واکسن و درمان‌های احتمالی برای بیماران مبتلا کمک کند. قدم بعدی برای دانشمندان این بود که بدانند چرا پاسخ ایمنی در موارد بدتر ضعیف‌تر است؛ بنابراین یافتن تفاوت‌های احتمالی میان بیمارانی که جان باخته‌اند و بیمارانی که شرایط حادتری دارند در نحوه مراقبت و رسیدگی به بیماران بسیار تعیین کننده خواهد بود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.