محسن حیدری در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهار داشت: اعتبار هزینه شده برای تعمیر این بویه ۳۰۰ میلیون تومان بوده که به وسیله سازمان هواشناسی کشور تخصیص پیدا کرده است.
وی ادامه داد: بویه موج نگار چابهار از نوع Datawell بوده و پارمترهای دمای سطح آب، ارتفاع و دوره تناوب موج را اندازه گیری میکند.
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در ادامه با بیان اینکه بویه موج نگار چابهار تنها بویه هواشناسی در نوار ۳۰۰ کیلومتری سواحل سیستان و بلوچستان است، افزود: بر اساس اسناد بالادستی باید حداقل چهار ایستگاه هواشناسی دریایی جدید در سواحل استان احداث شود.
وی ادامه داد: هم اکنون دو ایستگاه از این چهار ایستگاه در پسابندر چابهار و زرآباد کنارک در حال احداث است که به ترتیب حدود ۳۳ تا ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
حیدری در ادامه توسعه زیرساختهای هواشناسی دریایی در تنها بندر اقیانوسی کشور را مهم برشمرد و گفت: گسترش فعالیتهای دریایی و سرمایه گذاری وسیع بخش خصوصی در صنایع دریایی استان ایجاب میکند تا برای پایش و بهبود پیش بینی مخاطرات جوی-دریایی جنوب استان، شبکه پایش هواشناسی دریایی گسترش یابد.
این مسئول خاطرنشان کرد: هواشناسی دریایی نقش مهمی در تأمین سلامت و امنیت فعالیتهای دریایی دارد بطوریکه میتواند سالانه جان هزاران نفر را از خطرات مواجهه با پدیدههای مخرب جوی-دریایی نجات دهد.