در برابر کودکان اخبار کرونا را دنبال نکنیم و خودمان راجع به شرایط بحران با آن‌ها صحبت کنیم.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کودکان توجه ویژه‌ای به نحوه صحبت کردن بزرگسالان دارند، یکی از مهم‌ترین نکاتی در دوران اپیدمی بیماری واگیر دار کرونا که باید مدنظر داشت این است که کودکان از بزرگسالان برای درک دنیا استفاده می‌کنند. به همین دلیل کودکان تأثیر زیادی از بزرگ‌تر‌ها و نحوه صحبت کردن آن‌ها می‌گیرند که این تأثیر می‌تواند منجر به ایجاد استرس و اضطراب در آن‌ها شود.

برای جلوگیری از ایجاد استرس ویروس کرونا در کودکان باید بدانیم که کودکان و نوجوانان به طور یکسان به کمک بزرگسالان نیاز دارند تا اهمیت این بیماری واگیردار را درک کنند.

این روز‌ها بخاطر اخبار نگران کننده کرونا کودکان هم مثل بزرگتر‌ها دچار اضطراب و استرس شده‌اند، کودکان هم مثل بزرگتر‌ها تحت تأثیر شرایط بحرانی قرار می‌گیرند، ولی شاید نتوانند راجع به ترس و اضطرابشان از این بیماری صحبت کنند.

اما برای کاهش نگرانی و اضطراب کودکان از ویروس کرونا بهتر است در برابر کودکان اخبار کرونا را دنبال نکنیم و خودمان راجع به شرایط بحران با آن‌ها صحبت کنیم.

سن کودک‌مان را در نظر بگیریم و ببینیم که اگر ما با آن‌ها راجع به این اخبار صحبت نکنیم، احتمال دارد از جای دیگری اخبار را بشنوند و دچار استرس شوند.

برای کمک به کاهش اضطراب، با کودکان صحبت کنید

این فرصتی است که به کودکان کمک شود تا یاد بگیرند در زمانی که در مورد مسائل احساس نگرانی می‌کنند، باید با دیگران صحبت کنند. شما می‌توانید به کودک بگویید، هنگامی که احساس اضطراب می‌کنید، در مورد آن با بزرگتر‌ها صحبت کنید، زیرا آن‌ها معمولاً می‌توانند به شما کمک کنند.

به کودکان خود بگویید بزرگسالان در حال تلاش هستند تا آسیبی به کودکان وارد نشود

 بزرگسالان می‌توانند به کودکان اطمینان دهند که حتی تغییر شرایط - مثلاً اعمال اقدامات احتیاطی خاص - فقط برای این است که آسیبی به آن‌ها وارد نشود.

مهم است کودکان بدانند افراد بزرگسال زیادی سخت در تلاش هستند تا اطمینان حاصل شود این بیماری افراد زیادی را بیمار نکند.

در شرایط استرس‌زا، کودکان دچار علائمی مثل حالت تهوع، استفراغ، گریه، اختلالات بیخوابی، کم اشتهایی و یا شاید پرخاشگری شوند.

اگر کودکان در مدت زمان کوتاهی دچار این علائم شوند استرس طبیعی است، اما اگر مدت زمان این علائم در کودکان بیشتر شود، حتما باید با پزشک به صورت تلفنی مشورت کنید تا اضطراب کودک‌تان کم شود.

در این روز‌های پرتنش و شیوع روز افزون بیماری کرونا سعی کنید وقت بیشتر برای کودکان خود بگذارید، برای کودکان بازی‌های سرگرم‌کننده، تفریح برای کودکان داشته باشید تا حوس کودک‌تان از اخبار کرونا پرت شود.

به کودکان بگوییم که استرس طبیعی است برای اینکه آن‌ها نگران سلامتی خانواده، دوستان خود هستند، دقت کنید بچه‌ها شاید نتوانند درکی از شرایط داشته باشند، پس بهتر است اگر سوالی می‌پرسند خیلی راحت جوابشان را بدهیم.

بهتر است در این شرایط از کودک‌تان بخواهید برای اینکه استرس‌شان کم شود، موضوعی که آن‌ها را نگران کرده است را نقاشی بکشند و یا در مورد آن موضوع داستان بنویسند یا داستان تعریف کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.