محققان دانشگاه سیدنی دریافتند مصرف موادغذایی حاوی E ۱۷۱ بر میکروبیوم‌های روده تأثیر دارد و می‌تواند موجب بروز بیماری‌های نظیر التهاب روده و سرطان کلورکتال شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان هشدار می‌دهند مواد افزودنی خوراکی که معمولاً به عنوان عامل سفیدکننده در محصولاتی نظیر آدامس و مایونز استفاده می‌شوند می‌توانند منجر به بیماری التهاب روده و سرطان کلورکتال (راست روده) شوند.

در این مطالعه، محققان تأثیرات ماده افزودنی E ۱۷۱ (نانوذرات تیتانیوم دی اکسید) را بر سلامت بر روی موش‌ها بررسی کردند. این ماده افزودنی معمولاً به میزان بالا در مواد خوراکی و برخی دارو‌ها به عنوان ماده سفیدکننده استفاده می‌شود.

محققان دانشگاه سیدنی دریافتند مصرف موادغذایی حاوی E ۱۷۱ بر میکروبیوم‌های روده تأثیر دارد و می‌تواند موجب بروز بیماری‌های نظیر التهاب روده و سرطان کلورکتال شود.

«ووسیچ کرزانووسکی»، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «به خوبی اثبات شده است که این ترکیب رژیمی بر فیزیولوژی و سلامت تأثیر دارد.» وی در ادامه می‌افزاید:

«یافته‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E ۱۷۱ بر میکروبیوم‌های روده و همچنین التهاب روده تأثیر گذاشته و می‌تواند منجر به بیماری‌های التهابی روده و سرطان کلورکتال شود.»

منبع: ایران ناز

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.