به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بهترین شیوه برای این که نشان دهید یک آشپز بارز هستید تزیین و شکل دادن به انواع غذاها میباشد در این مطلب به شما آموزش تصویری درست کردن گیس باف فیله مرغ را بیان میکنیم.
برای پخت گیس بافت می توانید از مرغ یا فیله بوقلمون و یا گوشت راسته استفاده کنید.
طرز تهیه گیس باف فیله مرغ :
فیله مرغ را از وسط به دو نیم کرده اما از یک سمت جدا نمی کنیم تا رشته های بلندی داشته باشیم و بعد آنها را در مخلوط روغن زیتون زعفران آبلیمو، نمک و فلفل مزه دار می کنیم و هر سه رشته را از یک سمت با خلال چوبی به هم وصل می کنیم.
فیله های مرغ را به صورت رشته هایی باریک برش زده و در سس جوجه بخوابانید و مانند گیس می بافیم.
هر سه رشته را با خلال چوبی به هم وصل می کنیم و مانند مو می بافیم و در فر یا روغن سرخ می کنیم و در سینی فر گذاشته در فر ۲۰۰ درجه گرم شده تا وقتی روی آن طلایی شود می پزیم و گاهی روی آن را با فرچه از سس زعفران و روغن می مالیم و یا در ماهیتابه با روغن کم و حرارت بالا سرخ کرده تا آب میان بافتی آن از بین نرود و بعد حرارت را کم کرده می گذاریم تا مغز پخت شود و یا روی توری گذاشته و در کباب پز می پزیم در هر صورت روی آن از سس می مالیم تا خشک نشود این کار را با فیله بوقلمون و یا گوشت راسته هم می توانید انجام دهید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/