به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، موتبک غذایی سالم و خوش عطر و طعم می باشد و طرفداران بسیاری دارد. به همین منظور در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
برای پخت موتبک گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا کرده و در روغن سرخ کنید.
آماده سازی و پخت موتبک: ۹۰ دقیقه
مواد لازم برای تهیه موتبک:
برنج ۱ کیلو گرم
گوشت گوسفندی ۱ کیلو گرم
مرغ در صورتی که گوشت نمیخواهید به میزان لازم
پیاز ۱۵۰ گرم به اضافه ۱ عدد متوسط
شوید ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز ۱/۲ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
چوب دارچین ۱ عدد
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
برگ بو ۳ عدد
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه موتبک:
برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ، ۱ عدد پیاز را به چهار قسمت تقسیم کرده، برگ بو، چوب دارچین، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه و آب را درون قابلمه ریخته و بگذارید بپزد، در انتهای پخت نمک را اضافه کنید.
در قابلمهای دیگر پیاز را تفت داده تا طلایی شود. شوید را ریخته وبا حرارت متوسط بمدت ۵ دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید، تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود.
آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.
برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید (به میزان آب توجه کنید) برنج را جمع کرده و پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و ۱/۲ فلفل سیاه را مخلوط کرده و بر روی برنج ریخته و بگذارید دم بکشد.
گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا کرده و در روغن سرخ کنید. برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب کشیده و با چاشنی گشنیز میل کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/