به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره جبران تعطیلی دانشگاهها اظهار کرد: برخی از دانشگاهها از طریق آموزش الکترونیکی این عقب افتادگی را جبران میکنند و ادامه کار به شرایط بستگی دارد.
او ادامه داد: تابع تصمیم ستاد ملی مدیریت کرونا هستیم و اگر طبق تصمیم این ستاد اجازه بازگشایی دانشگاهها را داشته باشیم تغییری در اتمام ترمهای دانشگاهی نداریم و در غیر این صورت آموزشهای آنلاین تداوم دارد و تصمیمهای لازم از نیمه فروردین اتخاذ میشود.
خاکی صدیق با اشاره به بسترهای آموزش مجازی اظهار کرد: برخی دانشگاهها که اغلب تازه تاسیس هستند زیرساخت لازم را ندارند تا حدود ۲۰ درصد موفق به آموزش الکترونیکی شده اند، برخی دیگر از دانشگاهها ه آموزش الکترونیکی نداشته اند، اما زیرساختهایی داشته اند که طی این مدت تعطیلات آموزس الکترونیکی برای این مراکز تا ۷۰ درصد میس رفته است همچنین برخی از دانشگاهها تجربه آموزش الکترونیک داشتند و مشکلی برای راهبری وجود نداشت.
معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به تشکیل کارکرده برای آموزش الکترونیک گفت: دانشگاههایی که مایل به آموزش الکترونیک هستند از طریق این کارگروه راهنمایی میشوند همچنین موسساتی هم داریم که آموزش الکترونیکی داشتند و امکانات در اختیار دانشگاهها قرار میدهند.
در ادامه افشار بهمنی، مدیرکل دفتر تولید محتوای فنی و حرفهای و کاردانش با اشاره به اینکه درباره آموزشهای کارآفرینی به معلمان با وزارت کار تفاهمی انجام شده است، اظهار کرد: علاوه بر این موضوع رایزنیهایی با دفتر توسعه کارآفرینی وزارت کار انجام شده است که امیدواریم آموزشها در تابستان بعدی انجام شود.
او ادامه داد: آمادگی داریم تا حدود ۵ تا ۷ هزار معلم را برای این آموزشها تحت پوشش قرار دهیم و با توجه به توافق نامه تیر سال گذشته برای تحقق بند ۶۹ قانون برنامه ششم توسعه، مبنی بر زیرساختهای لازم برای هوشمندسازی مدارس اقدامات لازم را انجام دهیم و حتی ظرفیت داریم تا ۲۰ هزار معلم را تحت پوشس بگذاریم.
مدیرکل دفتر تولید محتوای فنی و حرفهای و کاردانش بیان کرد: تابستان زمان مناسبی برای آموزش مجازی است چراکه این آموزشها تکمیل کننده آموزشهای مجازی محسوب میشود و اکنون دغدغه ما فاصله محتوای تولید شده و برنامه اجرا شده است.
او با اشاره به اینکه برای آموزش الکترونیکی شرکای اجتماعی آموزش و پرورس هم بابد وارد عمل شوند، گفت: در دروس هنرستانی ۱۰ رشته مرتبط با فناوری اطلاعات در شاخه کاردانش داریم که البته دانش آموز به دلیل شرکت در کنکور نسبت به مهارت آموزی توجه کمتری پیدا میکنند.
انتهای پیام/