به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر طرز تهیه یک عصرانه خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
مواد اصلی
پنیر بز ۱۵۰ گرم
برگه زردآلو ۸عدد
گردو ۳۰ گرم
بیسکویت ۱۶عدد
عسل به مقدار لازم
طرز تهیه
در یک تابهی خشک گردوها را روی حرارت متوسط ۳ تا ۵ دقیقه بو بدهید.
حواستان به آنها باشد، چون ممکن است خیلی سریع بسوزند.
برگه زردآلو و گردوی بو داده را ریز خرد کنید سپس آنها را با پنیر بز مخلوط کنید.
مخلوط را آنقدر هم بزنید که زردآلوها و گردوها یکدست همه جای آن پخش شوند.
مقداری روی هر بیسکویت بمالید و چند قطره عسل هم روی آن بچکانید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/