به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، ساره امیر جان معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی استان سمنان با بیان اینکه اقدامات پیشگیرانه بهزیستی از ابتدای بهمنماه آغاز و از این نظر جزو سازمانهای پیشرو است، گفت: حسب دستورالعمل تلاش شد تا در وهله نخست فعالیتهای آن کل کارکنان در مراکز مداخله و اورژانس اجتماعی افزایش و مراجعات حضوری به حداقل کاهش یابد.
او ضمن بیان اینکه ملاقات، پذیرشها و فعالیتهای فوقبرنامه در مراکز نگهداری فرزندان لغو شدند، افزود: ۱۱ مرکز شبانهروزی نگهداری فرزندان با جامعه آماری بیش از ۲۰۰ فرزند در استان سمنان مشغول به فعالیت است که سنجش و ثبت دمای بدن فرزندان مراکز شبانهروزی طی دو نوبت در روز انجام میشود.
معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی سمنان بابیان اینکه ۱۳۵ مهدکودک با جامعه آماری شش هزار نفر در استان وجود دارد، ابراز داشت: ضدعفونی مستمر فضای محیطی مهدهای کودک ازجمله اقداماتی که انجامشده است که با توجه به تعطیلی این مراکز عدم پرداخت شهریه توسط والدین، مشکلاتی از قبیل اجارهبها، حقوق و بیمه پرسنل برای مدیران و مؤسسان مهدهای کودکها ایجادشده است.
امیر جان بابیان اینکه از ابتدای اسفندماه مهدکودکها تعطیل شدند، تصریح کرد: طی این مدت باید شهریه پایه اخذ شود البته دریافت این شهریه شامل خدمات مازاد شامل ساعات اضافهخدمت، صبحانه، میان وعده، ناهار و همچنین فوقبرنامه و با برگزاری جشن نیست.
او افزود: بهمنظور جبران بخشی از هزینهها برای عبور از بحران و برهه حساس کنونی پیشآمده به والدین کودکان ثبتنامشده در این مراکز پیشنهاد میشود نسبت به پرداخت شهریه اسفندماه طبق تعرفههای مصوب مهدکودک اقدام کنند بر اساس تبصره دو ماده پنج قرارداد منعقده فیمابین اولیا و مدیران مهدکودک هرگونه عدم استفاده از خدمات مهد به خاطر تعطیلات رسمی، آلودگی هوا برودت و غیره مشمول کسر شهریه نمیشود و در این شرایط رقمی کسر و یا مسترد نخواهد شد.
معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی سمنان اضافه کرد: در صورت ادامهدار شدن تعطیلی مهدهای کودک بهمنظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، هریک از طرفین قرارداد شامل مهدهای کودک و والدین میتوانند طبق بند ۹ قرارداد فیمابین (حوادث مترقبه) با ارائه درخواست کتبی و اقدام به تسویه شهریه مهدکودک در ماههای پیشین نسبت به فسخ قرارداد بهمنظور ماههای پیش رو اقدام کنند.
انتهای پیام / ر