به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ته دیگ آردی از مجموعه دستورغذاییهای ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شما میتوانید این ته دیگ ترد و خوشمزه را برای همه برنجهای خود استفاده کنید و تحسین مهمانانتان را برانگیزید. در ضمن اگر مایل هستید میتوانید ته دیگ آرد با زیره، کنجد یا سیاه دانه درست کنید.
مواد لازم:
آرد ۳ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان
نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱- آرد را با آب و نمک مخلوط میکنیم. زعفران دم شده را به آن اضافه میکنیم.
۲- روغن را در قابلمه ریخته، کمی که داغ شد آرد و آب را داخل آن میریزیم.
۳-می توانید بعد از ۳ دقیقه که ته دیگ خودش را گرفت برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
نکاتی در مورد طرز تهیهی ته دیگ آردی:
۱- این میزان مواد برای ته قابلمه سایز ۲۴ است. اگر قابلمه بزرگتری دارید به نسبت سایز مواد را افزایش دهید.
۲- غلظت مواد شما باید مثل ماست رقیق باشد.
آموزش آشپزی؛ از سوسیس خانگی و کیک گل سرخ تا تهدیگ آردی و مُفطح + تصاویر
دانستنیها؛ از خطرناکترین اسباببازیها تا سلطان گواهینامه!
خانهداری؛ از رفع بوی بد خانه تا دفع پشههای ریز گلدانها
منبع:وب سایت آشپزباشی
انتهای پیام/
یه عکس زیباتر
ولی جالب بود ممنون
ممنون