به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛عزت اله عبدخانی معاون بازرسی ونظارت وحمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت ایلام گفت: با توجه به لزو م نظارت بیشتر بر نانوائیهای شهرستان ایلام از حیث کنترل قیمت، کیفیت و رعایت موازین بهداشتی، گشت مشترکی باحضور بازرسان سازمان صمت و دستگاههای نظارتی و فرمانداری ایلام تشکیل شد.
عبدخانی افزود: در بازرسیهای صورت گرفته ضمن بررسی وضعیت بهداشتی نانوائیها، به وضعیت وزن چانه و کیفیت پخت نان رسیدگی میشود ودر این راستا تعدادی از واحدهای خبازی بدلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی و کم فروشی جریمه شدند.
او ادامه داد: از نکات بهداشتی مهم در نانوائی ها، استفاده کارکنان از ماسک و کلاه مناسب، شست و شو مکرر دستها وآگاهی از علائم شایع ویروس کرونا و عدم حضور در نانوایی در صورت داشتن علائم بیماری، جلوگیری ازورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی و تا حد امکان خودداری از تبادل پول نقد، اختصاص فروشنده صرفابرای اخذ وجه به نحویکه به فرد فروشنده اجازه تهیه و توزیع نان داده نشود میباشد.
انتهای پیام/غ