موهبتی گفت: از آنجایی که هدف از دورکاری کارمندان در خانه ماندن است این قبیل افراد موظفند از تلفن خانه خود پاسخگوی اداره باشند و در صورت خروج از منزل برای آنان غیبت منظور می‌شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، احمدعلی موهبتی در ستاد مقابله با کرونای سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مصوب کردیم تا در برخی دستگاه‌های اجرایی مدیران به ۵۰ درصد کارمندان دورکاری بدهند و یک روز در میان در محل کار حاضر شوند تا از ازدحام جمعیت در طول روز در محل کار کاسته شود.

وی افزود: آنچه درباره ویروس کرونا مهم است اینکه بیماری جدی است و باید از سوی عموم مردم جدی گرفته شود.

وی گفت: به حمدالله سیستان و بلوچستان از نظر تعداد افراد مبتلا به کرونا جزو استان های کم مبتلا است اما بستر خطر دراستان فراهم است و باید این را بپذیریم که احتمال شکل گیری پیک بیماری در این استان نیز وجود دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: بسیاری از مردم سیستان و بلوچستان خویشاوندانی در خارج از استان دارند که دامنه حضور این افراد در نقاط پرخطر مانند قم، گلستان و مشهد است.

موهبتی افزود: همچنین از سراسر کشور افرادی به سیستان و بلوچستان وارد و از اینجا خارج می شوند که نمونه آن زائران پاکستانی هستند به طوری که از ابتدای اسفند تاکنون ۴ هزار و ۵۲۸ نفر از آنان از مرز پاکستان خارج شدند. از طرفی اتباع غیر مجاز افغانستانی نیز وارد این استان می شوند که همه این ترددها می تواند عامل شیوع ویروس کرونا باشد.

وی خاطر نشان کرد: در روزهای آینده به دلیل تعطیلات احتمال افزایش جابجایی های بین شهری بیشتر است و این موضوع نیز آسیب زا خواهد بود چرا که افراد بعد از برگشت به استان بیماری را با خود می آورند بنابراین روزهای سختی خواهیم داشت.

موهبتی با بیان اینکه در این ستاد برای بدترین شرایط برنامه ریزی می کنیم، ادامه داد: تمامی نظرات درباره این بیماری هنوز به قطعیت نرسیده توجه به هشدارهای همگانی و رعایت نکات بهداشتی در حال حاضر بهترین راه برای مقابله با این بیماری است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: همه دستگاه های اجرایی باید در حیطه وظایفی که این ستاد برای آنها تعیین کرده است فعالیت کنند.

موهبتی خاطر نشان کرد: درخواست هر سه دانشگاه علوم پزشکی استان تعطیلی نمازهای جمعه و جماعات یومیه در مساجد استان است که براساس مصوبات این ستاد تمامی مساجد سطح استان تعطیل شدند.

وی افزود: دستگاه های متولی مانند سازمان میوه و تره بار، اتحادیه خبازان، مجمع امورصنفی و غیره برای تامین نیازهای مردم باید تمهیدات لازم را بیندیشند تا مشکلی پیش نیاید.

وی ادامه داد: برای پرداخت‌هایی مانند آب، برق، گاز و عوارض شهری و ... نیز باید از سوی دستگاه های متولی بازه سه ماهه در نظر گرفته شود که جریمه ای به مردم تعلق نگیرد.

موهبتی اظهار داشت: تمامی مساجد و اماکن تجاری پرخطر نیز تعطیل شده اند و در صورت باز بودن برخورد قانونی صورت می گیرد.

محدودیت تردد در سیستان و بلوچستان ضروری است

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این نشست گفت: محدودیت تردد برای جلوگیری از جابه جایی جمعیت ناقل کرونا در سیستان و بلوچستان ضروری است.

دکتر سیدمحمد هاشمی‌شهری اظهار داشت: آمار مبتلایان به کرونا تا ظهر روز سه شنبه در این استان ۴۰ نفر است که از این تعداد یک نفر فوت کرده، ۱۳ نفر در بیمارستان بستری هستند و ۲۶ نفر نیز از بیمارستان ترخیص شدند.‌

وی گفت: یکی از مسائل و مشکلات موجود جا به جایی افرادی مانند سربازان، نظامیان و سایر نیروها است که باید دوره ماموریت و ماندگاری آنان در محل خدمت افزایش یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: خواسته روشن ما محدودیت تردد است تا از جا به جایی جمعیت بیمار جلوگیری کند.

هاشمی شهری ادامه داد: محدودیت تردد به معنای قرنطینه نیست بلکه به طور کوتاه مدت باید از مسافرت به این استان و همچنین از این استان به نقاط دیگر ممانعت به عمل آید.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار