کادر درمانی و پرستاران بیمارستان ها و مراکز درمانی کهگیلویه وبویراحمد اعلام کردند که با کمبود وسایل و تجهیزات و پک کامل حفاظتی مواجه هستند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: هم اینک بزرگترین و اصلی‌ترین مشکل برای مقابله با این بیماری کمبود تجهیزات و وسایل بهداشتی و حفاظتی برای کادر درمان در بیمارستان‌ها بویژه مراکز قرنطینه و نگهداری از بیماران کرونایی است.

امام بخش قائدی افزود: بیشترین میزان کمبود تجهیزات و لوازم بهداشتی در زمینه ماسک و پک حفاظتی است که این مهم جان پرستاران و کادر درمانی را در سطح بیمارستان‌ها و مراکز درمانی با خطر مواجه کرده است.

او با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی و سازمان غذا ودارو تنها مرجع و محل توزیع تجهیزات پزشکی است، خواستار حمایت‌های مردمی و خیرین برای تامین نیاز‌های ضروری کادر درمان بیمارستان‌ها بویژه بیمارستان شهید جلیل به عنوان مرکز درمانی معین و ویژه بیماران کرونایی شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: هر ماسک تنها ۲ ساعت قابل استفاده است بنابراین هر فرد آسیب پذیر و یا پرستاران حداقل روزی چهار ماسک برای انجام فعالیت‌های درمانی خود نیاز دارد.

قائدی با بیان اینکه ظرف یک هفته گذشته تاکنون تنها ۷۰۰ عدد ماسک اعم از معمولی و فیلتر دار و ۴۰۰ مورد نیز دستکش توسط معاونت غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی استان بین مراکز درمانی بیمارستان‌ها توزیع شده است، گفت: حتی نیاز بیمارستان‌های زیرمجموعه شرکت نفت و تامین اجتماعی نیز از طریق دانشگاه تامین می‌شود.

او از توزیع حدود ۶۰ هزار لیتر مواد و ژل ضدعفونی کننده توسط کارخانه‌های تولیدی در سطح استان ظرف ۱۰ روز گذشته تاکنون در استان خبر داد.
 
قائدی اظهار دشت: ۲ هزار عدد ماسک اطفال و یکهزار ماسک معمولی نیز از سوی خیران در کهگیلویه و بویراحمد توزیع شده است.

پرستاران بیمارستان شهید جلیل قربانی کمبود تجهیزات دارند

سعید جاودان سیرت رئیس بیمارستان شهید جلیل یاسوج، مرکز اصلی قرنطینه و نگهداری بیماران کرونایی در کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: کادر درمانی و پرستاران این مرکز با کمبود شدید تجهیزات و لوازم بهداشتی مواجه هستند.

او خواستار کمک نهاد‌های مردمی، خیران و نهاد‌های دولتی برای جبران و تامین نیاز‌های بهداشتی شامل پک کامل، دستکش، ماسک، عینک، گان ژل ضدعفونی کننده و سایر لوزام ایمنی و حفاظتی برای پرستاران این مرکز قرنطینه بیماران کرونایی در استان شد.

او تاکید کرد: البته این کمبود به صورت فراگیر و در سطح ملی است و بخش خصوصی، خیرین و نهاد‌های مردمی بیش از نهاد‌های دولتی می‌توانند در این زمینه یاری گر نظام سلامت و حوزه بهداشت و درمان بویژه در این استان محروم باشند.

۳۰ بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستان شهید جلیل بستری هستند

جاودان سیرت همچنین تاکید کرد که هم اینک ۳۰ بیمار با علائم حاد تنفسی در بخش‌های ویژه این بیمارستان بستری هستند که چهار مورد آن‌ها مبتلا به ویروس کرونا هستند.

رئیس بیمارستان شهید جلیل یاسوج فرآیند درمانی این چهار بیمار کرونایی در این مرکز درمانی را خوب و رو به بهبودی دانست و گفت: هم اینک تعداد بیماران مبتلای قطعی ویروس کرونا در استان ۹ نفر هستند.

جاودان سیرت تاکید کرد: ۲ نفر نیز با تلاش کادر درمانی بیمارستان بهبود یافتند و سه نفر دیگر با توجه با انجام آزمایشات و داشتن شرایط بالینی خوب نیاز به بستری در بیمارستان نداشتند و با مشاوره واحد درمان در منزل قرنطینه شده اند.

او مردم و شهروندان را خط مقدم در کنترل و پیشگیری از ویروس کرونا با رعایت مسائل و توصیه‌های دقیق بهداشتی دانست و گفت: بدون شک در سایه همکاری، همدلی و مشارکت مردمی و رعایت اصول بهداشت فردی و پرهیز از سفر‌های غیر ضرور مقابله و شکست این بیماری حتمی است.

انتهای پیام/غ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.