یک متخصص تغذیه گفت: بهترین روش در مصرف مرغ و گوشت پخت کامل آن است که می‌تواند بدن ما را در مقابل نفوذ ویروس کرونا مقاوم سازد.

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت و گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نحوه شستشو مرغ و گوشت همزمان با شیوع کرونا گفت: شستشو آلودگی مرغ و گوشت را از بین نمی‌برد؛ چرا که آن‌ها را نمی‌توان با آب داغ شست.

او افزود: با اهمیت‌ترین روش در مصرف مرغ و گوشت پخت کامل آن است که می‌تواند بدن ما را در مقابل نفوذ ویروس کرونا مقاوم سازد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: کبابی یا نیم پز کردن مرغ و گوشت به هیچ عنوان کار درستی نیست و در این مورد به شدت توصیه می‌شود تا افراد به صورت کامل مرغ و گوشت را با درجه بالا حرارت دهند تا سلامتی شان با وجود ویروس کرونا به خطر نیفتد.


بیشتر بخوانید: هشدار؛ مراقب عواقب هولناک مصرف الکل صنعتی باشید/مرگ و کوری در انتظار مصرف کنندگان متانول


رحمانی گفت: از آنجایی که مرغ و گوشت را نمی‌توان ضدعفونی کرده یا آن را با آب جوش شست اگر خوب وکامل پخته شوند ضرری به بدن انسان نخواهند رساند.


بیشتر بخوانید: افزایش مسمومیت‌های الکلی با شیوع کرونا/ باور‌های غلطی که افراد را راهی بیمارستان می‌کند


بیماری کووید-۱۹ یا ویروس کرونا جدید این روز‌ها یک بحث جدی در جهان است. وزارت بهداشت جهانی برای مقابله با آن راهکار‌های جدیدی از قبیل شستشوی مداوم دست‌ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه، پیشگیری از دست دادن و روبوسی را ارائه داده است. با این حال بعضی از افراد به هیچ عنوان این ویروس خطرناک را جدی نگرفته و اصول بهداشت فردی و جمعی را رعایت نمی‌کنند.


بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ آیا مادر مبتلا به کرونا می‌تواند به نوزادش شیر دهد؟


برای مثال افراد همانند روز‌ها و ماه‌های گذشته در اماکن پرتردد عمومی بدون دستکش و ماسک حاضر می‌شوند و ممکن است که به کرونا مبتلا باشند و به علت رعایت نکردن بهداشت دیگران را هم به این ویروس مبتلا کنند. بسیاری از افراد هم با بروز ویروس کرونا وسواس زیادی به خرج داده اند و با افکار منفی روز به روز خود را در اثر ابتلا به کرونا می‌بینند بدون اینکه اتفاق بدی برای آن‌ها افتاده باشد.

ویروس کرونا؛ چگونه عوارض خطر ابتلا به آلودگی را از طریق مرغ و گوشت به حداقل برسانیم؟


بیشتر بخوانید: توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت برای مردم ایران/ خارجی‌ها از توانمندی ایران در مقابله با کرونا انگشت به دهان ماندند


حال سوال پیش می‌آید که آیا ویروس کرونا از طریق مواد غذایی مانند گوشت و مرغ منتقل می‌شود؟ باید بگوییم بله؛ به دلیل اینکه اگر مرغ و گوشت به خوبی پخته نشوند خیلی سریع مقاومت بدن را کاهش داده و ما را درگیر این ویروس خواهد کرد. اما در صورتی که نیم پز پخته شود یا تنها آن‌ها را سرخ کرد شانس ابتلا به ویروس کرونا بالا خواهد رفت. هر چند اگر مواد غذایی به خوبی پخته نشوند باعث بروز بیماری‌های دیگری خواهند شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
نگار
۱۱:۵۸ ۰۳ آذر ۱۳۹۹
سلام من نگارم ۱۲ سالمه کلاس هفتم کمکم کنید الان من سینه عفونت کرده چه بخوریم تا خوب بشم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۰ ۱۲ فروردين ۱۳۹۹
سلام ایا کبابی ‌کردن مرغ ضرر داره
Germany
م.ز
۱۹:۱۱ ۲۶ اسفند ۱۳۹۸
سلام
من بعد از خرید مرغ،مقداری نمک و سرکه سفید تو یه ظرف آب ریختم و اونا رو یک ربعی توش قرار دادم
آیا این کار میتونه مفید باشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۷ ۲۴ اسفند ۱۳۹۸
سلام من دو روز هست که سرفه می کنم ممکن است کرونا باشه؟
United States of America
کامران نوربخش
۲۱:۲۷ ۲۳ اسفند ۱۳۹۸
مجله پزشکی همیار طب هم یه مطلب خوب درباره تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا گذاشته