به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای آموزش پخت یک ته چین خوشمزه آلبالو پلو با ما همراه باشید.
موادلازم
برنج
۳ پیمانه و نیم
تخممرغ ۳ عدد
ماست چکیده ۴ تا ۶ قاشق سوپخوری
شکر
۴ قاشق سوپخوری
آلبالو ۴۰۰ گرم
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک و فلفل و روغن و زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه ته چین قالبی آلبالو پلو:
آلبالوها رو بدون هسته کنید و روی آنها را شکر بپاشید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بماند! اگر کمتر هم شد، مهم نیست,، ولی کمتر از ۵ تا ۶ ساعت نشه لطفا!
بعد مواد را آبکش کنید و آبش رو جدا کنید.
مرغ رو با پیاز سرخ کنید و با نمک و فلفل و زعفران و کمی آب بگذارید بپزد و بعد مرغ را ریش ریش یا تکهای کنید و توی یک ظرفی کمی ماست و یک تخم مرغ و زعفران رو مخلوط کنید و بگذارید مرغ برای ۳ تا ۴ ساعت داخل این مواد بماند و بعد از مایه ماستی درش بیارید.
برنج را به طریق معمول آبکش کنید. ماست و ۲ تا تخم مرغ دیگه و زعفران و روغن رو قاطی کنید و برنج رو به این مخلوط اضافه کنید. کف ظرف مورد نظرتون کمی روغن بریزید و کمی برنج کف قابلمه بریزید و روش آلبالویی که آبش گرفته شده، لایه بعدی مرغ و یه لایه دیگه برنج…
خوب برنج رو فشرده کنید و در آخر هم کمی از شهد آلبالو روی برنج بریزید.
میتوانید کمی کره رو آب کنید و روی برنج بدهید و بگذارید با شعله کم حدود ۱ ساعت بسته به سایز ته چین، دم بیاد.
نکات
برنج ته چین باید کمی دانتر از حد معمول برداشته شود تا خیلی له نشود!
ته چین را داخل فر هم میتونید بپزید، در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد، حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم!
در ته چین مجلسی هیچ وقت مرغ را ریش ریش نکنید، ته چین مجلسی باید مرغش تکه تکه باشه. پس در مهمانیهای رسمی این نکته رو فراموش نکنید.
بعضیها در ته چین از زرده تنها استفاده میکنند، بعضیها ترکیب زرده و تخم مرغ کامل و بعضیها هم فقط از تخم مرغ کامل!
بعضیها ته چین رو خیلی نازک درست میکنند، شما قرار نیست به مهموناتون ته دیگ بدید، اونا قراره ته چین بخورن!
اگر دیدید ماست دستور کمه، کمی ماست میتونید اضافه کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/