به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کانالهای ضدانقلاب با شیوع ویروس کرونا در کشور در حال شایعه پراکنی و ایجاد التهاب افکنی در کشور هستند. درواقع ضدانقلاب پروژه «کرونای مجازی» را در دستور کار خود قرار داده است و هر روز با ایجاد یک شایعه و دروغ سازی سعی میکند امنیت روانی جامعه را بهم بزند.
در همین راستا، یکی از تکنیکهای ضدانقلاب که همواره مورد استفاده قرار گرفته است، جا زدن تصاویر جعلی و داستان سرایی درباره آنها علیه کشورمان است. در همین راستا دیده میشود که مثلا در اغتشاشات تصاویر کشته شدگان جنگهای منطقهای را جهت پروژه کشته سازی به ایران نسبت میدادند.
بر همین اساس کلیپی به طور گسترده در فضای اجتماعی منتشرده با عنوان استقبال مردم کرمان از چند روحانی که با کمی تیز بینی و توجه به جزئیات نشان میدهد که این کلیپ از اساس دروغ است. ضدانقلاب اینگونه القا میکند که این روحانیون از قم به کرمان رفته بودند که توسط مردم به سبب بروز بیماری کرونا از آنجا رانده شدند. اما درواقع این فیلم در استان سنندج و مربوط به برخورد شهرداری و با دستفروشان این شهر که منجر به ضدو خورد شد، بوده است.
یکی از شایعاتی که درباره درمان بیماری کرونا مطرح میشود نیز هزینه گزاف پزشکی است که به طور گسترده توسط ضدانقلاب برای ناامید سازی مردم منتشر شده است.
اما جالب اینجاست که کاربران فضای مجازی با پیگیری شایعات و کسب اطلاع از منبع موثق این موارد را تکذیب میکنند.
در همین رابطه، یکی از کاربران شبکه اجتماعی توئیتر با انتشار شایعهای که عنوان کرده بود بیمارستان «مسیح دانشوری» به عنوان مرکز درمان بیماری کرونا در پایتخت از مردم پول میگیرید، نوشت: «من توییتی دیدم مبنی بر اینکه تست کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری ٩٠٠ تومنه و کلی هم ریتوییت شده! و میخوام بدونم واقعا از شایعه پراکنی چی نصیبتون میشه؟ بنده به سرپرستار بیمارستان مسیح که دوستم هم هستن پیام دادم و پرسیدم واقعیه یا نه؛ که فرمودن کذب محضه! هرچی میخونید ریت نزنید.»
در کنار این موارد برخی از شبکههای ضدانقلاب که به عنوان یک رسانه رسمی مشغول به کار هستند به این شایعه پراکنیها دامن میزنند. یکی از همین رسانه بنگاه سخن پراکنی بی بی سی فارسی است که سعی کرده از رسانه سعودی انگلیسی دیگر یعنی ایران اینترنشنال عقب نماند و به شایعات زیادی خصوصا در زمینه انتشار شایعات دروغ و آمار و ارقام غلط مربوط به کرونا دامن زده است.
این رسانه البته طی مراحل مختلف با توجه به اینکه مراکز رسمی بین المللی خصوصا سازمان بهداشت جهانی بدون سیاسی کاری آمار ایران را تایید کرده و نسبت به روند درمان بیماران ویروس کووید ۱۹ امیدوارانه برخورد کرده، از اصل باطل شده است.
بی بی سی فارسی که از ابتدای شیوع کرونا بر سیاهنمایی از وضعیت کشورمان متمرکز است، بالاخره "با تأخیر" ستایش سازمان بهداشت جهانی از پیشرفت فوقالعاده در ایران را منعکس کرد.
به گزارش رسانه دولتی انگلیس، دکتر «کریستوف هاملمان» نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران، اظهار داشت: در روزهای اخیر شاهد "پیشرفت فوق العاده" در بیمارستانهای مناطق مختلف ایران بوده است.
بی بی سی فارسی پیشتر آماری دروغ درباره میزان مبتلایان به بیماری کرونا در کشور منتشر کرده بود که توسط سخنگوی وزارت بهداشت تکذیب شد. این رسانه خود را در خط مقدم تخریب امنیت روانی جامعه با پروژه «کرونای مجازی و رسانهای» ضدانقلاب میبیند.
بیماران کرونایی را در رشت چگونه دفن میکنند؟
چندی پیش ادعایی در شبکههای مجازی کشور مبنی بر دفن غیر متعارف اجساد افراد کرونایی در رشت دست به دست شد که فیلم زیر روند تدفین بیماران کرونایی را در آرامستان باغ رضوان رشت را روایت و خط بطلانی برادعای شایعه کنندگان است.
ماجرای عدم پذیرش بیمار کرونایی در بیمارستان رسول اکرم رشت!
فیلمی در فضای مجازی منتشر شده که نشان از حال مساعد یک بیمار دارد و فردی که در حال فیلم گرفتن است میگوید بیمارستان رسول اکرم رشت از بستری کردن این بیمار ممانعت کرده، اما حقیقت چیست؟!
دکتر محمدحسین شهدی نژاد، مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان درباره فیلم چند ثانیهای منتشر شده در فضای مجازی از وضعیت ناراحت کننده مرد میانسالی مقابل درب فرعی بیمارستان رسول اکرم رشت با عنوان نداشتن تخت خالی برای پذیرش بیمار کرونایی در این بیمارستان گفت: این بیمارستان به عنوان مرکز درمان بیماران کرونا و سایر بیمارستانهای تامین اجتماعی استان طبق تصمیمات و سیاستهای ابلاغی ستاد ملی مبارزه با کرونا در کنار مراکز درمانی وزارت بهداشت در حال پذیرش شبانهروزی بیماران هستند و در هر زمان هم که ظرفیت پذیرش تکمیل باشد، بیماران با هماهنگی به سایر بیمارستانها انتقال مییابند تا با ترخیصیهای جدید شرایط پذیرش مجدد فراهم شود که این روند تقریبا هر روز جاری است
وی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت این بیمارستان با حدود ۲۰۰ مورد بیمار بستری تکمیل است افزود: بررسی دوربینها نشان داد که تصاویر ضبط شده مربوط به هفته گذشته و در مقابل درب فرعی مربوط به پارکینگ تردد کارکنان بیمارستان است که اساسا تردد بیمار و پذیرش در آن قسمت انجام نمیشود.
وی افزود: طبق گزارش ماجرا و تصاویر که به مراجع مربوطه نیز ارائه شده است، این موضوع مربوط به هفته گذشته و روزهایی است که این بیمارستان تخت خالی برای پذیرش داشته و پذیرش بدون هیچ وقفهای انجام میشد و تاریخ ضبط و انتشار فیلم چند روز فاصله دارد.
وی با تشریح اقدامات صورت گرفته در خصوص فرد مذکور افزود: طبق تصاویر دوربینها، پس از آنکه نگهبان درب متوجه این صحنه میشود بلافاصله با تماس نگهبان توسط پرسنل بیمارستان با برانکارد از همان محل به اورژانس منتقل میشود.
وی افزود: فرد مذکور دچار مشکل بینایی بوده و با تصور استمرار فعالیت عادی این بیمارستان به قصد دریافت خدمات درمانگاهی به این بیمارستان مراجعه کرده بود.
وی با بیان این نکته که هر فرد درگیر با سرفه یا هر کدام از نشانههای جانبی بیماری کرونا الزاما در رده مبتلا یا مشکوک به کرونا قرار ندارد و نیز فرد دچار مشکل حاد تنفسی امکان درازکشیدن روی سینه را ندارد ادامه داد: طبق گزارش بیمارستان، بلافاصله طبق فلوچارت ابلاغی، اقدامات لازم صورت گرفت و مشخص شد علیرغم شرایط سنی و سرفه بیمار دارای سایر علائم مشکوک به کرونا نیست و پس از اقدامات و مداوای بالینی و تجویز داروهای لازم، با نظر پزشکان جهت استراحت و خروج از محیط بیمارستان به عنوان مرکز قرنطینه، ترخیص شد.
منبع: راه دانا
انتهای پیام/