بیش از ۱۸ تن گوشت قرمز با نظارت کارشناسان واحد نظارت شبکه سربیشه در کشتارگاه شهرستان سربیشه تولید شد.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، سرپرست شبکه دامپزشکی سربیشه گفت: این مقدار نظارت بر دام‌های سبک و سنگین انجام شده است، که مقدار ۱۴۵ کیلو گرم گوشت غیر قابل مصرف، تعداد ۱۸۵ ریه و تعداد ۶۸ کبد شناسایی و از چرخه مصرف انسانی حذف و به روش بهداشتی معدوم شده است.

کاووسی از شهروندان خواست: گوشت مورد نیاز خود را از مراکز و قصابی‌های تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و هنگام خرید گوشت به لیبل و تاریخ خروج از پیش سرد توجه کنند.

وی با اشاره به اینکه فرایند پیش سردگذاری لاشه‌ها که در تمام کشتارگاه‌ها انجام می‌شود به مردم اطمینان داد که انجام صحیح و کامل دوره ۲۴ ساعته پیش سردگذاری در کشتارگاه ها، سبب می‌شود که PH لاشه اسیدی شده و ویروس‌های بیماری زا از جمله ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در لاشه‌ها از بین برود.

انتهای پیام / ط آ

برچسب ها: دامپزشکی ، کشتارگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.