شهر مقدس قم در سالروز میلاد سراسر نور نخستین سپهر سروری، اسوه عدالت و جوانمردی امام علی (ع) غرق در نور و سرور است.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛هم زمان با سیزدهم رجب شهر بانوی کرامت، حضرت فاطمه معصومه (س) در سالروز میلاد اسوه عدالت امام علی علیه السلام غرق در نور و شادمانی شده است.

در سالروز میلاد خجسته و باسعادت مولی الموحدین، حضرت علی (ع) که به روز مرد و پدر نامگذاری شده است، ارادتمندان بسیاری  در بارگاه سراسر نور کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س)آمده اند تا میلاد حضرت علی علیه السلام را به بانوی کرامت (س) تبریک بگویند.

شهر کریمه اهل بیت(س)شادمان میلاد مظهر عدالت

هر کس به شکلی عشق و ارادت خود را به ساحت امیر مومنان نشان می‌دهد، تمام شهر شادمان میلاد سراسر نور حیدر کرار است، ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در فضائل آن حضرت مدیحه سرایی می‌کنند.

امروز شهر مقدس قم حال و هوای ویژه‌ای به خود گرفته امسال برخلاف  سال های گذشته به علت شیوع کرونا مردم با  برپایی مراسم معنوی اعتکاف در منازل  حال و هوای معنوی را متفاوت در منازل خود تجربه می کنند.

برگی کوتاه از زندگانی سراسر نور امام اول شیعیان


سیزدهم رجب سال سی عام الفیل انسانی پا به عرصه وجود گذاشت که با تولد خود بسیاری از مردم عصر خویش و بعد از آن را حیرت زده کرد، نوزادی که کعبه میزبان قدوم مبارکش به دنیای خاکی بود و این نشانه اکرام خداوند و فضیلت بی همتای حضرت علی (ع) است.


کنیه حضرت علی (ع)، ابوالحسن، ابوالحسین و ابوتراب و القاب ایشان مرتضی، حیدر، امیرالمؤمنین، اسدالله و وصی است، مادر ایشان فاطمه بنت اسد و پدرش ابوطالب عموی بزرگوار پیامبر (ص) بود.

شهر کریمه اهل بیت(س)شادمان میلاد مظهر عدالت


حضرت علی (ع) پس از برگزیده شدن حضرت محمد (ص) به پیامبری، نخستین کسی بود که به اسلام ایمان آورد و پیامبری رسول اکرم (ص) را پذیرفت و ایشان را در دعوت همگانی به اسلام یاری کرد.


دوران خلافت حضرت علی (ع) در مدینه دوران تبلور اسلام واقعی، اجرای عدالت اسلامی، مبارزه با بدعت ها، از بین بردن تبعیض ها، برکناری حکمرانان نالایق، تقسیم عادلانه بیت المال و اجرای دقیق و درست سنت رسول الله (ص) بود.


با وجود فشار‌های سیاسی داخلی، خارجی و وقوع جنگ‌های طاقت فرسا در طول پنج سال حکومت ایشان، حضرت علی (ع) خدمات ارزشمند و بی سابقه‌ای در تاریخ به جامعه اسلامی ارائه کرد.


آن حضرت سرانجام در سحرگاه نوزدهم رمضان سال ۴۰ هجری قمری، هنگام ادای فریضه الهی به ضربت ابن ملجم از گروه خوارج مجروح و در بیست و یکم رمضان به شهادت رسیدند.

چرا امام علی (ع)مولود کعبه است؟

 

حجت الاسلام موسوی،کارشناس مذهبی در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛گفت:حکمت چشم به جهان گشودن حضرت علی در کعبه این است که ایشان امام اول مسلمین و جانشین پیامبر بودند ولادت حضرت در کعبه و شهادت ایشان در محراب بوده و این نشانگر این است که در این انسان در بندگی خدا چیزی کم ندارد.

او ادامه داد:حضرت ابوطالب فرزندان زیادی داشتند و قرار شد عده‌ای فرزندان ایشان را سرپرستی کنند حضرت علی(ع) در دامان پیامبر تربیت شدند و از کودکی در کنار پیامبر بودند ،حضرت علی می فرماید من علم و ادب را مانند بچه شتری از پیامبرآموختم.

شهر کریمه اهل بیت(س)شادمان میلاد مظهر عدالت


این کارشناس مذهبی عنوان کرد:حضرت از اول بعثت پیامبر در کنار ایشان هستند و اولین مردی هستند که با پیامبر بیعت می کنند ،و تا هنگام غدیر خم که پیامبر می فرمایند من کنتم مولا فهذا علی مولا.


حجت الاسلام موسوی ادامه داد:در جنگ‌ها و موقعیت‌های فرهنگی اقتصادی در کنار پیامبر بودند خیلی از جا‌ها از پیامبر حمایت می کردند خود راسپر بلای پیامبر می کردند تا پیامبر آسیب نبینند مثل لیل المبیت که حضرت جان فدایی می کنند.

شهر کریمه اهل بیت(س)شادمان میلاد مظهر عدالت


حضرت علی الگویی برای تمام جهان است


این کارشناس مذهبی گفت:شخصیت والای مولای متقیان امام علی علیه السلام تبلور واقعی از توحید، عدالت، شهامت، شجاعت و اخلاق نیكو بوده و بهترین الگو برای تمام مسلمانان جهان است. 

او افزود:از ویژگی‌های برجسته حضرت علی (علیه السلام)، اهتمام فراوان ایشان به تربیت فرزندان است. این اهتمام، در تربیت فرزندانی، چون امام حسن (علیه السلام)، امام حسین (علیه السلام) و حضرت زینب (علیه السلام) به خوبی آشکار است.


او ادامه داد:هر گروهی از مردم یک الگو از امیرالمومنین می گیرند، پهلوانان عارفان، عابدان و همه انسان‌ها ،پدران هم الگو برداری کنند و ببینند که با کمترین امکانات حضرت علی و حضرت زهرا فرزندانی تربیت کردند که به درجه امامت رسیدند و در تربیت فرزندان خود تلاش بیشتری کنند.

شهر کریمه اهل بیت(س)شادمان میلاد مظهر عدالت


ایشان درمورد تربیت فرزند می‌فرماید:لا تَقسِروا اَولادَکُم عَلى آدابکُم، فَاِنَّهُم مَخلوقونَ لِزَمان غَیرِ زَمانِکُمآداب و رسوم خود را به فرزندانتان تحمیل نکنید، زیرا آنان براى زمانى غیر از زمان شما آفریده شده ‏اند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.