به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آش ماسووا از خوشمزه ترین آش ها است و با رعایت دستورالعمل های زیر به سادگی میتوانید آن را تهیه نمایید.
بلغور گندم ۱۰۰ گرم
برنج نیم دانه ۱۰۰ گرم
اسفناج
۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
نخود پخته ۱۵۰ گرم
کشک یک پیمانه سرخالی
نمک و فلفل به اندازه لازم
جعفری تازه برای تزیین
پونه خشک برای تزیین
ابتدا بلغور و برنج را میگذاریم کاملا بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را بعد از شستن به صورت درشت خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و کناری بگذارید. قابلمهای آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز تغییر رنگ پیدا کرد، اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده اضافه کنید.
بعد از پخت مواد، کشک را اضافه کرده، نمک و فلفل را هم اندازه میکنیم و میگذاریم آش ۵ دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین کنید.
برای این که این آش با سرعت بیشتری آماده شود، از نخود کنسرو شده، استفاده کنید.
منبع: مجله آشپزی مثبت
انتهای پیام/