به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با دستورالعمل های زیر شیرینی هندوانه را به سادگی یاد خواهید گرفت.
مدت زمان آماده سازی: ۷۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۰ دقیقه
کل زمان پخت: ۸۵ دقیقه
مواد لازم برای شیرینی هندوانه:
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل کمی
ابتدا کره را با پودر قند کمی هم میزنیم. بعد تخم مرغ و کمی وانیل به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به مایه مان اضافه میکنیم و با دست کمی ورز میدهیم و خمیر را به سه قسمت تقسیم میکنیم و یک قسمت را رنگ سبز و یک قسمت را قرمز و یک قسمت را هم رنگ نمیکنیم.
این خمیر یک ساعت احتیاج به استراحت در یخچال دارد بعد از بیرون آوردن از یخچال با وردنه به قطر نیم سانت باز میکنیم و قالب میزنیم و کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن میکنیم و شیرینیها را در آن میچینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه و به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/