به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، نخستین موارد مشکوک ابتلای مجدد کرونا در ژاپن و چین دیده شد که کارشناسان را به بازبینی درمورد این بیماری واداشت.
اولین بار زنی ۴۰ ساله در ژاپن حدود یک ماه پس از بهبودی کامل از بیماری کووید-۱۹، دچار درد شدید گلو و ناحیه شکم شد و دوباره مورد آزمایش قرار گرفت. در آزمایشها ابتلای او به ویروس کرونا برای بار دوم مثبت نشان داده شد. پس از این واقعه، بحث درمورد احتمال بازگشت مجدد بیماری در افراد بهبود یافته شکل گرفت.
بیماران آلوده زمانی بهبود یافته معرفی میشوند که به مدت سه روز تب، مشکلات تنفسی و هیچ گونه علائمی از ویروس در ریههای خود نداشته باشند. افرادی که علائم بیماری دوباره در آنها مشاهده میشود پس از بهبودی پنج روز بیشتر در قرنطینه میمانند.
بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ در بدن شخصی که هیچ علائمی ندارد هم، وجود دارد؟
کارشناسان نتوانسته اند درمورد این که آیا امکان ابتلای مجدد به ویروس کرونا وجود دارد به نتیجه قطعی برسند؛ چرا که نتایج آزمایشها با هم متفاوت بوده است.
با این حال به گفته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، میتوان گفت تا کنون در سطح جهان فقط چند مورد نادر ابتلای مجدد به این ویروس گزارش شده است. از صدهزار نفر تنها حدود ۵ نفر ممکن است دوباره به این ویروس مبتلا شوند.
انتهای پیام/