بهمنی گفت: افزایش سهم بیمه در تولید ناخالص داخلی و همگانی شدن آن در جامعه  می‌تواند اقتصاد یک کشور را تقویت کند.

عباس بهمن شاهی کارشناس مسائل اقتصادی و یکی از فعالان بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص نقش صنعت بیمه در اقتصاد کشور اظهار کرد:  در سال رونق تولید بیمه های بازرگانی نقشی ضروری در  رونق تولیدی داشتند؛ تقویت تولید داخلی کشور  و حمایت از توانمندی هایی که قصد خودکفایی دارند از جمله وظایف بیمه هاست.

وی ادامه داد: افزایش سهم بیمه در تولید ناخالص داخلی و همگانی شدن آن در جامعه  می تواند اقتصاد یک کشور را تقویت کند. یکی از اهداف  شرکت های بیمه کاهش درصد ریسک پذیری است که باید سعی  کنند احتمال ریسک را کاهش دهند تا تولید کنندگان با خیال راحت در آن سرمایه گذاری کنند.

بهمنی گفت: بنگاه های اقتصادی زمانی که ریسک های خود را بیمه می کنند در زمان بروز خسارت در محل کار خود  نیازی نیست سرمایه خود را صرف پرداخت آن خسارت کنند. از این رو  چرخه اقتصادی  با سرعت رشد کرده  و چیزی نمی تواند مانع آن شود.

این کارشناس اقتصادی  بیان کرد: باید دقت کنیم که ایجاد سرمایه گذاری جدید در  هر کشور  موجب رشد اقتصادی در آن کشور می شود که هر دولتی موظف است از  سرمایه این سرمایه گذاران  محافظت کند، از این رو باعث می شود سرمایه گذار به راحتی به دولت اعتماد کند  و به سرمایه گذاری خود ادامه دهد یا حتی اقدام به سرمایه گذاری جدید کند. در  این بین  بیمه می تواند نگرانی از وقوع خطر را کاهش دهد.


بیشتر بخوانید :پادزهر قوه مجریه برای کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا / صاحبخانه‌های خوب حامی مستاجران باشند


وی گفت:  صنعت بیمه یک نهاد سرمایه گذار است  و تعهد آن در  جبران خسارت بر اقتصاد کلان, خرد و رشد اقتصادی کشور  تاثیر بسزایی  دارد. پیشرفت بیمه در کشور،ثروت ملی را حفظ می کند  و موجب افزایش مبادلات و توسعه سرمایه گذاری در کشور می شود.

بهمنی  در  پایان تصریح کرد: رشد صنعت بیمه  می تواند اقتصاد کشور را دگرگون کند.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار