به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در لبنان هم علاوه بر طعم متفاوت آن با دلمه برگ مو ایرانی، شکل ظاهری آن هم تفاوت دارد. در این پست طرز تهیه دلمه برگ موی لبنانی را آموزش میدهیم و در ویدئوها هم میتوانید به صورت تصویری طرز پیچیدن آن را یاد بگیرید.
در لبنان قدیم و در روستاها رسم بر این بود که وقتی میخواستند دلمه درست کنند، از آنجایی که تقریبا غذای سختی است، خانمهای خانواده به سرپرستی مادربزرگ و یا مادر شوهر دور هم جمع میشدند و در کنار هم این غذا را آماده میکردند.
امروز با ارائه دستگاه دلمه پیچ به بازار کار بسیار آُسانتر شده است. اما همچنان کسانی هستند که به روش سنتی و با دست دلمه را میپیچند.
مواد لازم برای داخل دلمه:
گوجه فرنگی، جعفری و نعنا به نسبت ۴ به یک، برنج، ۲ قاشق رب انار، یک قاشق کوچک پودر قهوه ترک (راز خوشمزه شدن و طعم اصلی دلمه در اضافه کردن همین پودر قهوه است البته میتوانید اضافه نکنید) نمک، سماق، آب لیمو ترش تازه، روغن
تمام این مواد را با هم مخلوط کنید و مطابق ویدئو داخل برگ مو بپیچید و در قابلمهای که در کف آن گوجه فرنگی، پیاز و هویج حلقه شده قرار داده اید در کنار هم بچینید. آبی که از مواد اضافه آمده را به قابله اضافه کنید و روی دلمهها را یک بشقاب سنگین قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و به مدت یک ساعت و نیم الی ۲ ساعت اجازه دهید پخته شوند. اگر دیدید هنوز پخته نشده و نیاز به آب هم دارد میتوانید کمی آب مخلوط با روغن و نمک به آن اضافه کنید.
این غذا به دو شکل سرد و گرم سرو میشود.
منبع: الکوثر
انتهای پیام/