معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان تأکید کرد که پارک علم و فناوری استان ظرف ۴۸ ساعت آینده، نسبت به بررسی ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در خصوص صدور مجوز تولید مواد ضد عفونی کننده و ماسک اقدام کند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، آرش فرزام صفت معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان در کارگروه تولید، توزیع و نظارت ستاد مدیریت و مبارزه با کرونای گیلان که با حضور شماری از مدیران کل و نمایندگان دستگاه‌های نظارتی برگزار شد؛ گفت: با توجه به اعلام آمادگی برخی واحد‌ها جهت تغییر خط تولید و دریافت مجوز‌های لازم، مقرر شد صدور مجوز‌های مورد نیاز تولید محصولات ضدعفونی کننده و ماسک، پس از انجام بازدید مشترک توسط سازمان صمت و دانشگاه علوم پزشکی استان ظرف ۴۸ ساعت آینده صورت پذیرد.

وی با بیان اینکه مجوز مربوطه منوط به توزیع تولیدات تا سقف ۸۰ درصد کل تولید در استان گیلان است، تصریح کرد: باید میزان تولید هر یک از شرکت‌های تولید کننده مواد ضد عفونی و ماسک بر اساس ظرفیت واقعی آن‌ها از سوی سازمان صمت و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی ۴۸ ساعت آینده مشخص و به کارگروه اعلام شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان خاطرنشان کرد: انجام امور نظارتی مربوط به ساماندهی پخش مواد شوینده و ماسک نیز با حضور نمایندگان سازمان صمت و ادارات اطلاعات و تعزیرات حکومتی استان صورت می‌گیرد.

به گفته فرزام صفت، بر اساس مذاکرات صورت گرفته در نشست امروز، از سوی شورای هماهنگی بانک‌های گیلان به تمامی بانک‌های استان اعم از دولتی و خصوصی ابلاغ می‌شود تسهیلات سرمایه در گردش سررسید شده شرکت‌های تولید کننده مواد ضد عفونی و ماسک، برای یک دوره تمدید شود و نیز در خصوص تامین سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی فعال استان در زمینه محصولات بهداشتی، نهایت همکاری با حداقل تشریفات اداری انجام گیرد.

وی به ابلاغ شورای هماهنگی بانک‌ها به تمامی بانک‌های استان اعم از دولتی و خصوصی در جهت لغو صدور هرگونه اخطاریه به کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی تا پایان فروردین ماه ۱۳۹۹ اشاره و تاکید کرد: اصناف، تعزیرات حکومتی و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی باید واحد‌های فاقد استاندارد‌های بهداشتی به ویژه نانوایی‌ها و همچنین واحد‌های عرضه میوه و سبزیجات که گرانفروشی آن‌ها محرز شده را در اسرع وقت پلمپ نمایند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان افزود: بر اساس مذاکرات صورت گرفته باید کارخانجات استان نیز همچون ادارات و شرکت‌های دولتی، نسبت به نوبت کاری و ایجاد شیفت‌های کاری با یک سوم نیرو‌های خود اقدام کنند.

گفتنی است در این نشست راهکار‌های کنترل بازار و تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز استان بررسی و بر لزوم شتاب در انجام امور تاکید شد.

انتهای پیام/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.