به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،بهمن خدادادیان کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با اشاره به تشدید بازرسیهای بهداشتی در خصوص مقابله با کرونا در سطح تمامی امکان عمومی و عرضه مواد غذایی، گفت : نانواییها یکی از مراکز حساس در این زمینه هستند و باید با جدیت موارد بهداشتی را در مقابله با کرونا رعایت کنند.
او گفت : نانواییها ملزم هستند حتما هنگام برداشتن خمیر و آماده سازی آن از دستکش استفاده کنند و در طول کار نیز مرتب دستکش داشته و دستهای خود را با آب و صابون بشویند.
خدادادیان گفت: فاصله نانوا با مشتری باید بیش از ۱.۵ متر باشد و پیشخوان مشتری باید دورتر از محل پخت قرار داده شود.
او افزود: هیچ نانوایی حق گرفتن پول نقد از مردم را ندارد و برای این کار باید شخص جداگانهای در نانوایی حضور داشته باشد، همچنین باید کارت خوان در نانوایی جهت استفاده از کارت موجود باشد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: همچنین توری که نان بر روی آن قرار داده میشود باید روزانه با مواد گندزدا (مواد سفید کننده) شستشو داده شود.
خدادادیان با اشاره به فعالیت ۱۱۰۰ نانوایی در سطح شهرستان کرمانشاه گفت: در حال حاضر حکم پلمب ۲۰ نانوایی را به خاطر تخلفات بهداشتی مقابله با کرونا گرفته ایم که امروز (۱۲ اسفند) پلمب میشوند.
او افزود: نظارت در سطح دیگر نانواییها هم با شدت ادامه دارد و مردم میتوانند در تماس با سامانه ۱۹۰ تخلفات بهداشتی را گزارش دهند .
انتهای پیام/د