طرز تهیه رنگ های طبیعی خوراکی را با ما در این گزارش یاد بگیرید.
۱/۴ پیمانه (۶۲ گرم) چغندر پخته بدون آب (لبو)
۱ قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ
مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید این رنگ را میتوانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
۱/۴ پیمانه آب
۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه
در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنید. در ظرف در بسته تا ۲ هفته در یخچال قابل نگهداری است.
فقط در ظرفی نگهدارید که اگه رنگی شد براتون مهم نباشد، چون رنگ زردچوبه پاک نمیشود.
۱/۴ پیمانه (۳۵ گرم) زغال اخته، تازه یا یخ زده
۲ قاشق چای خوری آب
مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید، این رنگ را میتوانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
۱ پیمانه (۳۰ گرم) اسفناج، تازه یا یخ زده
۳ قاشق غذاخوری آب
اگر از اسفناج تازه استفاده میکنید، بعد از شستن در یک ماهی تابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت ۵ دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافیش را بریزید و در مخلوط کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید. اگر اسفناجتان فریزری است اول اجازه بدهید کاملا یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.
برای هر بار مصرف اول ۱ قاشق چای خوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتیکه رنگ مورد نظرتان بدست نیامد رنگ بیشتری اضافه کنید.
منبع: هنر در خانه
انتهای پیام/