برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا به دستورالعمل های بهداشتی توجه کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا باید در مکان های مختلف نکات بهداشتی را رعایت کنید.

پروتکل های زیر به منظور پیشگیری از این بیماری ارائه شده اند.

پروتکل آموزشی ورود به خانه در زمان شیوع بیماری کرونا

1) به دستگیره داخلی در دست نزنید! اگر تنهایید با مچ دست کلید برق را بزنید. به اعضای خانواده نزدیک نشوید.

2) یک دمپایی رو فرشی دم در خانه داشته باشید و بپوشید. کیف خود را درون یک کمد یا مکان از پیش تعیین شده جدای محیط تردد خانواده و کودکان بگذارید.

3) دستکش و ماسک را درون سطل زباله ایی در حمام که قبلا کیسه ایی در آن گذاشته اید بیندازید.

4) مستقیم به حمام بروید. لباس هایتان را درآورده و داخل یک تشت بیندازید. دستانتان را طبق پروتکل رایج سازمانذ جهانی بهداشت بشویید. کل بدن یا فقط صورتتان را بشویید.

5) در صورتی که قبل از ورود به حمام به دستگیره در دست زده اید، آن را ضدعفونی کنید.

6) در صورت امکان لباس ایتان را هرروز بشویید.

گرگانی/// دستورالعمل‌های ورود به خانه، خرید و نانوایی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا


بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ آیا استفاده از ضدعفونی کننده‌ها از ابتلا به کرونا جلوگیری می‌کند؟


پروتکل نانوایی و خرید نان در زمان شیوع بیماری کرونا

1) محیط نانوایی ضدعفونی شود و نانوایانی که کوچکترین علامت بیماری دارند از کار منع شوند.

2) نانوایان از فردی که مسئول برخورد با مشتری و اخذ پول هستند جدا باشند.

3) تمام افراد شاغل در نانوایی از دستکش و ماسک و کلاه استفاده کنند.

4) مردم در صف نانوایی از هم فاصله بگیرند و از عطسه و سرفه درون نانوایی پرهیز کنند.

5) یک پارچه مخصوص نان و پاکیزه با خود به نانوایی برده و نان را درون آن بپیچید.

6) دفعات مراجعه به نانوایی را به روش زیر کم کنید:

7) نان ها را در تعداد زیاد خریداری کرده، در پارچه مخصوص پیچیده و درون یک کیسه تمیز بگذارید و به خانه ببرید. پلاستیک نان را روی سینک ظرفشویی خشک بگذارید و سپس پروتکل ورود به خانه را انجام دهید.

8) دستکش جدیدی پوشیده و نان ها را از پلاستیک خارج کنید. نان ها را قطعه قطعه یا تا کنید و درون کیسه های نایلونی گذاشته و در فریزر بگذارید.

9) نان ها را برای 72 ساعت استفاده نکنید و برای هربار استفاده روی شعله مستقیم گاز برای چند ثانیه نگه دارید تا آتش مستقیم آن را ضدعفونی کند.

گرگانی/// دستورالعمل‌های ورود به خانه، خرید و نانوایی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

پروتکل آموزشی خرید در زمان شیوع بیماری کرونا

1) در محیط فروشگاه حتما از ماسک و دستکش استفاده کنید.

2) از نزدیک شدن به تجمع و سایر افراد خودداری کنید. فاصله حداقل یک مترو نیم را با افراد رعایت کنید.

3) در صف صندوق از هم فاصله بگیرید.

4) به هیچ وجه به چشم و صورت خود دست نزنید و در داخل آرنج خود عطسه کنید.

5) به هیچ وجه کیسه های خرید را داخل خانه نیاورید، پشت در بگذارید و پروتکل ورود را انجام دهید.

6) تفکیک را بیرون در ورودی به صورت زیر انجام دهید:

7) خریدهایی که قوطی، بطری و پوشش مناسب دارند را مستقیم به حمام برده و با محلول ضدعفونی یا مایع شوینده 20 ثانیه بشویید.

8) میوه ها را مستقیم درون سینک بدون ظرف یا تشتی منتقل کرده و با یک محلول مناسب یا ماده شوینده 20 ثانیه بشویید.

9) موادی که قابل شستشو نیستند حتما در جایی از منزل به مدت 72 ساعت قرار داده شوند. موادی مانند گوشت و مرغ شسته و بسته بندی و برای بیش از 72 ساعت در فریزر گذاشته شوند.

10) دمای از بین رفتن ویروس زیر 20- درجه و بالای 60 درجه است، بنابراین به صرف شستن با آب داغ و قرادادن در فریزر ویروس از بین نمی رود و 72ساعت زمان لازم دارد.

11) پس از اتمام انتقال، پلاستیک ها را به سطل زباله بیرون خانه بیندازید.

12) مکان هایی مانند ظرفشویی و حمام را پس از اتمام کار ضدعفونی کنید.

13) پروتکل شستشوی دست ها را انجام دهید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.