رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی گفت: تمام مدارس غیردولتی آموزش‌های مجازی آنلاین و آفلاین در دستور کار دارند که هر روزه رصد می‌شوند.

 آموزش های مجازی مجتبی زینی وند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت فعالیت مدارس غیردولتی با توجه به تعطیلات اخیر اظهار کرد: با ایجاد بستر نرم افزاری آموزش‌های مجازی و الکترونیک برای دانش آموزان مدارس غیردولتی در نظر گرفته شده است.

او با اشاره به اینکه در تعیین شهریه سال جاری ۱۵ درصد به کیفیت‌بخشی اختصاص پیدا کرد، ادامه داد: از این میان ۱/۵ درصد آن برای ایجاد بستر‌های لازم آموزش‌های الکترونیک و مجازی در نظر گرفته شده بود بنابراین مدارس ما آمادگی کامل داشتند تا از طریق آموزش‌های الکترونیک برای دانش‌آموزان خدمات رسانی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی ضمن تجلیل از معلمان و مدیران مدارسی که جهاد علمی طی روز‌های اخیر برای خدمت‌رسانی به دانش‌آموزان داشتند، گفت: معلمان مدارس غیردولتی در سراسر کشور با استفاده از بستر‌های مختلف آموزش مجازی از قبیل بستر‌های آنلاین و آفلاین آموزش‌های لازم را برای دانش‌آموزان ارائه می‌کنند.

تشکیل کارگروهی برای پیگیری آموزش‌های مدارس غیردولتی

زینی‌وند تصریح کرد: از هفته گذشته کارگروهی در سازمان مدارس غیردولتی برای پیگیری آموزش‌های مدارس در نظر گرفته شده است و روزانه به طور تصادفی با مدارس غیر دولتی سراسر کشور ارتباط برقرار می‌شود تا وضعیت آموزش‌ها سنجیده شود؛ در پایان هر روز هم گزارشی از این عملکرد به رئیس سازمان ارائه خواهد شد.

او با بیان اینکه اطلاعات دقیق مدارس از طریق سامانه شهریه برای کارگروه در نظر گرفته شده است، گفت: تمامی فعالیت‌های آموزش‌های مجازی تحت نظارت سازمان مدارس غیردولتی قرار دارد تا از طریق بازخورد‌هایی که حاصل می‌شود بتوانیم به ارتقای کیفیت هرچه بیشتر آموزش‌ها کمک کنند.

پرداخت کامل حق الزحمه اسفند معلمان مدارس غیردولتی

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی به موضوع پرداخت حق الزحمه معلمان غیردولتی هم اشاره و اظهار کرد: با توجه به اینکه معلمان مدارس غیردولتی از طریق آموزش‌های مجازی و دور کار فعالیت‌های دانش آموزان را تحت نظر دارند بنابراین موسسان موظف هستند تا حقوق آن‌ها را به طور کامل پرداخت کنند.

او در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه وضعیت خدمات رسانی آموزش‌های مجازی در مناطق محروم چگونه است، بیان کرد: از طریق سامانه LMS آموزش‌های مجازی را برای دانش‌آموزان مناطق محروم از جمله سیستان و بلوچستان در نظر گرفتیم که تا امروز ۱۵ هزار دانش آموز در قالب طرح‌های آنلاین و آفلاین تحت پوشش هستند.

زینی‌وند گفت: علاوه بر آن طی یک هفته گذشته ۲ هزار دانش آموز دیگر هم به این سامانه اضافه شدند تا از طریق آموزش‌های مجازی در کلاس‌های درس شرکت کنند در واقع این طرح برای نقاط مرزی و محروم در نظر گرفته شده است و تاکنون بازخورد‌های خوبی از آن دریافت کردیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار