یک روانشناس درباره راهکارهای پیشگیری از ابتلای روحی و روانی به بیماری کرونا ویروس، توضیحاتی داد.

یاسر مهدویان روانشناس و مشاور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی با‌شگاه خبرنگاران جوان،درباره راهکارهای پیشگیری  از ابتلا به مشکلات روحی و روانی به بیماری کرونا ویروس، اظهار کرد: یکی از بزرگترین اشتباهات افراد در رابطه با بیماری ویروس کرونا این است که تنها به بهداشت جسمی خود توجه می‌کنند.

مهدویان بیان کرد: با توجه به اینکه هر لحظه در حال شنیدن اخبار کرونا و توصیه‌های پزشکی هستیم، پیشگیری روانی از این بیماری می‌تواند کمک کننده باشد.

وی افزود: مهم‌تر از بهداشت جسمی، بهداشت روانی است چرا که کرونا به خودی خود کشنده نیست و فردی که به کرونا مبتلا می‌شود سیستم ایمنی ضعیفی دارد، که برای پیشگیری بهتر است سیستم ایمنی قوی داشته باشیم.

مهدویان گفت: ما از نظر جسمی توصیه های پزشکان را رعایت می‌کنیم اما از نظر روانی نیز باید به نکاتی توجه داشته باشیم.

این روانشناس گفت: زمانی که مدام اخبار وضعیت بیماری کرونا را پیگیری می‌کنیم و مرتب نگران این هستیم که مبادا مبتلا شویم، طبق قانون جذب باعث ابتلای ما به بیماری کرونا می‌شود.

مهدویان ادامه داد: افراد باید همان‌طور که بهداشت جسمی را رعایت می‌کنند، بهداشت روانی نیز باید رعایت کنند همچنین باید این موضوع را بدانیم که  هرآنچه درمورد کرونا دانسته ایم  برای ما کافی است چرا که زمانی که مرتب نگران ابتلا به این ویروس  هستید در واقع آن را به سمت خود جذب می کنید.

وی درباره تأثیر ذهن برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز گفت: افراد خوشبین، آرام و شاد سیستم ایمنی قوی دارند پس در وهله اول بهداشت جسمی را در حدی که پزشکان توصیه کردند رعایت کنید بعد از آن به هیچ خبری از آمار مبتلایان به کرونا و اخباری که درباره کرونا منتشر می‌شود گوش ندهید.

این روانشناس اضافه کرد: تا می توانید فردی خوش‌بین و مثبت اندیش و آرامش داشته باشید چرا که باعث قوی شدن  سیستم ایمنی بدن می شود تا به این بیماری مبتلا نشوید اگر هم به این بیماری مبتلا شدید، به زودی خوب می‌شوید پس بدانید بهداشت روانی بسیار مهم‌تر از بهداشت جسمانی است بنابراین فقط به دنبال بهداشت جسمانی نباشید و حرفی از کرونا نزنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۶ ۱۵ اسفند ۱۳۹۸
البته بعضی ها هم اونور قضیه هستند . بهشان میگی تو قم چند نفر مردند . میگه چرا برای چی ؟ اصلا خبر نداره کرونا اومده . اینقدر هم بی خبری خوب نیست . همین بی خیالا هستند که کرونا میگیرند و به دیگران سرایت میدهند. نگرانی مردم از دست این جور آدماست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۱ ۱۲ اسفند ۱۳۹۸
بیاید سیستم ایمنی مون بالا بره
United States of America
ناشناس
۰۸:۲۲ ۱۲ اسفند ۱۳۹۸
احسنت گل گفتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۲ ۱۲ اسفند ۱۳۹۸
كلا تو اين وضعيت اعصاب بايد خيلي قوي باشه هر وقت ديدين افسردگي و بي تفاوتي گرفتين فورا برين تو سايتهاي جوك و ديدن فيلماي واينرا و اينقدر جوك بخونين و فيلم خنده دار ببينين تا روحيه اتون برگرده
Romania
ناشناس
۰۲:۳۴ ۱۲ اسفند ۱۳۹۸
به نظرم وقتی عملا سیستم ایمنی بی دفاعه این ایده چندان اثری نداره در مورد کرونا بهتره مردم حساس بشن تا انتشار اون کم بشه کرونا ویروس جدید هست ممکنه وارد فاز پنهان بشه در بدن مخفی بشه و حالتی مثل تندرستی پیدا کنه و بعد از مدتی عود کنه و اپیدمی دوباره شروع بشه تاز اگر این هم اتفاق نیفته دفعات بعدی با شدت بیشتر مبتلا میشیم.